Internett-prinsen, en novelle tråd vi skriver SAMMEN!

Prinsen kom ridene på høyhastighets linje over nettet

Hei, du virker som en søt jente med glimt i øyet. Smilet ditt får meg til å smile og de vakre øynene er ikke å ta øynene fra.  Jeg er, og meldingen fortsetter med yrke, alder, interesser og noen spørmål jenta skal svare på. Jenta tenker stille i sitt sinn, ja, denne karen virker hyggelig. Han sier han heter Atle. Skal jeg svare på denne hendelsen fundere hun frem og tilbake over. Han ser ganske kjekk ut på bildet, men er det han mon tro?

Mikaela sitter på nettet en søndags natt midt i høstferien. Hun er på singel og fri og elsker å flørte. Hun har vært singel lenge nå, egentlig er hun litt lei. Hun vil slå seg til ro, finne den rette, gifte seg og få barn. Hun vil satse, men han , den rette altså, har hun ikke funnet enda. Gjennom de siste 3 årene har hun møtt mange forskjellige typer.

En gang datet hun en 10 år eldre mann med 2 barn, han elsket motorsykkel og fotball med øl på puben med gutta. Kjerringa skulle helst sitte hjemme med maten klar og nyvasket hus, og hans barna lagt i sengene sine. Alle vennene hennes skjønte ingenting, spesielt bestevenninna hennes Ingrid. Ingrid og Mikaela har kjent hverandre hele livet, de er så si som søstre. men tilbake til daten hennes. Det gikk i 1 mnd, før hun fant ut at den myke, sensuelle, omtenksomme siden hun ønsket han hadde ikke fantes i denne barske typiske mannen. Han var mann og mann skulle han være. Han ville ikke dra på romatiske pikniker i skogen, eller lage kjærlighetsanger til henne, og fremføre de utenfor vinduet hennes. Mikaela er en håpløs romantikker, og skulle virkelig ønske at prinsen kom ridene på en hvit hest og man levde lykkelig alle sine dager som eventyrene forteller. Bikerjens var ikke prinsen, og motorsykkelen hans var ikke en hvit hest.

knightofcupsMen hva med denne Atle. Er nettet et sted å møte denne prinsen hun søker. Kanksje Prinsen  ikke kommer på en hvit hest, men gjennom høyhastige internett linjer i 2012 og man lever lykkelig alle sine dager, hvis kjemien passer når man møtes. Eller gjør man det. Hun vet ikke , sekundene går, tankene flyr fra det ene redselen for å ikke lykkes til en drømmende verden. Er Atle den prinsen for henne, den høye, kjekke prinsen med glimt øyne, som som har humor og er smart og ikke minst snill! Som vet hvordan man prater til foreldrene hennes og vise hensyn og respekt, 

I ett nølende sekund begynner hun usikkert å taste på tastaturet. Det er ikke farlig å skrive en melding og om han er prinsen som vil lage en kjærlighetssang til henne, kan hun ikke la han gå fra henen. Hun blir gira, det må være han. Hun tenker på alle de lykkelige dagene de skal ha sammen, de flotte reisene de skal ta og alle de spennende tingene han kan lære henne. Nå går hendene fort over tastaturet. Hun stopper opp og tenker nøye over hva hun skriver. Det på være 100% korrekt. Ingen skrive feil eller rare setninger. Alt må virke positivt, så Atle den prinsen hun har ventet på ikke skriver til en annen jente og glemmer at det er Mikaela som er prinssesen hans. Tiden går, tankene flyr og fingrene suser over tastaturet. Hun skriver om seg selv, sine interesser, hva hun arbeider med og alt sammen på en humoristisk måte. Der er melding på 6 linjer ferdig. Mikela leser igjennom tre ganger før hun sender meldingen. Det kribler i magen og hun ser sommerfugler, så spent er hun på svaret.

Klokken er litt over midnatt, tiden går sakte. Når får hun svar på sin kjære prins. Sekundene tikker, hun ser på klokken, 30 sekunder er gått. Innboksen er fortsatt tom, ingen nye melding forløpig. Det er stille rundt henne, hun hører datamaskinens lyder og susing i veggene. Naboen hennes omstreifer rundt i leiligheten ved siden av, klar for å sove, rydder eller noe sånt. Plutselig hører hun en høy skrikende kort tone, det er mobilen hennes som lager den. Hun har fått en melding. Hvem sender henne melding, hun ga ikke Atle telefon nummeret hennes, han vet kun fornavnet hennes han. Kanskje han er synsk og kan se det gjennom hvit magi eller er ekstemt god på data og har hacket seg inn datan hennes og funnet hennes personalia på de 2 minuttene som har gått siden hun sendte meldingen. Hun får ett lite grøss over seg. Så tar hun rolig opp mobilen , en ny medling mottat står det. Mikaela trykker på vis, og venter i spenning mens meldings boksen åpner seg. To korte sekunder og hun får vite hvem som har sendt henne melding en søndag etter midtnatt. Nå får vite om Atle har hacket seg inn og funnet ut alt om henne.


Hva vil du skal skje videre i historien? Er det Atle som har hacket seg inn, bikerjens, Ingrid, en ukjent eller kanskje en reklame melding hun får? Er Atle prinsen hun leter etter? Hva tror du?

Dette er en ny tråd på bloggen min.  Vi skal skrive en novelle sammen og vi er fler som bestemmer hva det ender med. Vil du være med å bestemme skjebnen til Mikaela, så er det bare å skrive det i kommentar feltet under. Vi bytter på å starte med nye noveller! Første mann til mølla med å ta tråden videre!
 Kopierer dette innlegget (med link!) og fortsett på novellen. Men husk å skriv det i kommentarfeltet slik at resten kan følge den. Hvem vet, kanskje det blir en bok til slutt! :)

14 kommentarer

theresa kristin nguyen

01.aug.2009 kl.12:37

sv: hehe. jeg har ingen planer i fremtiden min, så det er derfor ønsken min er å få en super fremtid :)

marchi

01.aug.2009 kl.13:11

Så utrolig morsomt konsept!! Skal jeg med glede være med på, må bare skrape sammen litt kreativitet og fantasi først;)

Bent Erlend Ous Photography

01.aug.2009 kl.13:32

Sv; Det vet jeg ikke pus :-\ Fordi farfar har installert det til meg : p

Bent Erlend Ous Photography

01.aug.2009 kl.13:55

Sv; Hehe, skjønner deg godt! Skal si ifra om jeg finner et bra et, jeg : )

kanar fatah

01.aug.2009 kl.14:30

jeg ble spent jeg hadde virkelig lyst til å lese hva som skjedde til slutt, men det må jeg vel bruke fantasien min. hehe.
VEldig bra innlegg. Gleder meg til å lese resten.JEg klarer ihvertfall ikkje skrive!!

emilieemilie.blogg.no

01.aug.2009 kl.15:03

SV: takk for kommentar :-D

Cathrine

01.aug.2009 kl.15:53

sv: jepp skal prøve alt jeg kan hvertfall:D

Mettejente

01.aug.2009 kl.19:25

Kuult, kommer innom igjen! Kanskje jeg tør prøve meg på å skrive også.

marchi

01.aug.2009 kl.20:41

sv: åh tusen takk! fortsatt ganske nybegynner på makramé, men gøy når man får det til:) Hmm ja kanskje en konkurranse ikke hadde vært så dumt? Skal se om jeg kan klare å komme på noe lurt:) Bare å komme med forslag til konkurranse i så fall :)

emilieemilie.blogg.no

01.aug.2009 kl.21:09

SV: Takk :-D
så mosromt. flink til å skriv=)

kanar fatah

02.aug.2009 kl.00:38

heihei søta.skal jeg bare kopiere dette til et innlegg på bloggen min?du er utrolig flink til å skrive hvis jeg ikke har sakt det.

Alexander (AlexTheKid)

02.aug.2009 kl.10:55

sv; tilhenger tagen? :P

Skriv en ny kommentar

hits