Glad i å skrive?

Jeg har startet med en novelletråd. Meningen er at vi kan skrive en novelle sammen, hjelpe hverandre å få flere lesere, skape noe sammen og få brukt våre kreative evner!! Bare å bli med, siste del av historien finner du på denne linken her! Der finner du også nærmere info om hvordan det gjøres i praksis!

God skriving alle sammen!

kvinneskriverpalaptop
Hva syns du om denne ideen? Er du glad i å skrive? Hva skriver du om?

15 kommentarer

Åshild

10.aug.2009 kl.23:00

Fin header :) Jeg er egentlig ikke så altfor glad i å skrive, ikke når jeg blir vurdert. Mest fordi jeg bare skriver surr, og ikke er så flink til å skrive. Men for moro skyld kan være gøy.

Benjamin

10.aug.2009 kl.23:10

Er veldig glad i å skrive. Skriver noveller selv også, så tenker jeg holder mine kreative egenskaper til mine egne noveller :) Men bra påfunn, stå på!

Lille Frøken Norge

10.aug.2009 kl.23:15

Jeg elsker å skrive og skriver hver dag, men jeg trives best å skrive noe helt alene ;)

Sussi

10.aug.2009 kl.23:15

Jeg er ikke så veldig glad i å skrive.. Ihvertfall ikke noveller.. :P hehe..

kanar fatah

10.aug.2009 kl.23:20

Jeg begynnte å forsette men det ble så surete, men skal prøve igjen jeg :D selvfølgelig er jeg glad i å skrive :)

SigneMarie !

11.aug.2009 kl.00:26

er glad i å skrive. Eneste problemet blir at fantasien stopper opp og det er ofte liten tid til å sette seg ned å skrive

Falla Maria

11.aug.2009 kl.00:30

Jeg elsker å skrive, men da vil jeg helst at det skal være mine egne ting, fordi når jeg skriver så har jeg det som oftest ganske klart i hodet, ellers så kommer det automatisk når jeg setter i gang, så jeg kunne umulig ha blitt med på en sånn lek fordi jeg da ville ha følt at alt jeg hadde laget var blitt ødelagt av noen andres fantasi, hvis du skjønner? Men idéen er god, lykke til :D

Rebella

11.aug.2009 kl.01:34

ELSKER å skrive og holder på med bla en bokserie jeg har kjempetro på:D Har skrevet en del på romaner (mer det enn noveller, egentlig), og jeg har en haug av bokidéer og prosjekter:)

Curiouz

11.aug.2009 kl.03:11

Jeg elsker å skrive og har vell egentlig skrevet dikt og slik så lenge jeg kan huske.. skriving er en del av livet mitt.. fin blogg, la deg til venn jeg, du var sånn ca på min alder håper det er greit=O)

kanar fatah

11.aug.2009 kl.12:17

Vær så god søta! filmen er helt fantastisk. På slutten gråt jeg som bare det! Både på filmen og når jeg leste boka. Jeg vett du, gråter alltid av ting som er litt trist, haha .. rare meg!

kanar fatah

11.aug.2009 kl.12:24

Sånn er det, livet er en gåte! Noen ganger bra andre ganger helvette. Vi må bare være sterke å gå gjennom det vanskelige, uansett om det er trist .. Kan jeg spørre hva som er det negative? Jeg lytter og gir deg støtte.Jeg er ung men likevel har jeg gått gjennom ting som ikke kan beskrives, men for hver gang noe vondt skjer, blir jeg bare sterkere! Og jeg håper du også kan være sterk for deg selv og de du er glad i. Og uansett du er en herlig person som fortjener det beste.

Curiouz

11.aug.2009 kl.12:58

Hei igjen, ja jeg har skrevet alt av dikt på min blogg, koselig at du godtok venne forespørslen min=) Ha en fin dag!

Sussi

11.aug.2009 kl.14:09

Sv: Joda.. Sant det. Men er en veldig god grunn til at det er hans tap. Skal fortelle deg det på msn en gang så forstår du:P

Rebella

11.aug.2009 kl.17:00

SV: Ikke noe gitt ut ennå, men hvis jeg kommer til en masse peng, gir jeg det rett og slett ut selv, liker å kunne ha full kontroll, men er jo selvfølgelig ikke motvillig til at forlag skal plukke det opp;) Men jeg har ikke levert fra meg noe, er ikke i nærheten ferdig - den bokserien jeg holder på med nå blir en 4-5 bøker (mest sannsynlig 5), men jeg holder kortene veldig, veldig tett til brystet, så håper du unnskylder at jeg ikke sier mer om det prosjektet♥ Forhåpentligvis vil du få lese serien i fremtiden (forhåpentligvis i overskuelig fremtid) :DDet er godt mulig jeg får gjort ferdig noe av det andre jeg skriver på før bokserien, og da leverer jeg det så klart fra meg;) Jeg er ytterst tilbakeholden med å fortelle om idéene mine, til og med til familie og venner (det er kun en håndfull av de aller nærmeste som vet om plott og handling), for jeg har selv hørt om venner av mine venner som har blitt frastjelt materialet sitt - et skikkelig bra band som hadde knallgode sanger, men uten noen som helst copyright var det jo kun ord mot ord, og idiotene som stjal de låtene det gjaldt var først ute med å komme ut med materialet:(( Har sjekket hva det koster å copyright'e bla sangene sine og det er DRITTdyrt!Men ÅH som jeg koser meg med bokprosjektene mine:D Holder på med plotting og bakgrunn nå, og det er helt herlig - kan holde på i timevis♥
jeg var en periode flink til å skrive. men er ikke så fantasifull

Skriv en ny kommentar

hits