Hvem er bak Alexandrasworld.blogg.no?

"Den største gaven vi kan gi, er en del av oss selv"

bilde 141


Navn: Mariel Alexandra
Bursdag: 02/05/85
Mail: Alexandrasworld@live.com


Denne bloggen ble opprettet 16 mars 2009 og handler om det jeg tenker på og det jeg gjør.

Et utdrag fra den nakne sannhet:
Jeg gråter mange ganger, jeg er redd, jeg syns det er vanskelig å binde meg til noe, fordi jeg er redd for å bli såret. Å være såret er veldig vondt, spesielt når folk skuffer. De du virkelig stolte på, forlater en eller velger noe annet enn det dere var enig i om. Kanskje bare at de viktige menneskene prioterer deg ikke like mye som du ville gjort med de. Menneskelig relasjoner er en komplisert affære. Alle har behov, ønsker og mål de vil nå. Hvordan skal man klare å tilpasse hverandre da?

Men en annen del av den nakne sannhet er at jeg er glad, jeg smiler ofte, jeg ler tilogmed. Jeg synger og danser for meg selv i blant bare fordi jeg har opplevd noe som jeg syns var morsomt og bra. Jeg klapper meg selv på skulderen når jeg har vært flink. Jeg lager god mat, så kroppen min, smaksansene kan kose seg med det og ikke minst jeg selv. Jeg utvikler mine evner videre, slik at jeg kan bli et bedre mennesker ovenfor meg selv. Jeg blir bedre kjent med meg selv, mer selvsikker. Jeg bygger levende minner, gode minner. Ikke bare på bilder, men også minner for øke selvtilitten og gode følelser. Jeg trykker meg selv ned noen ganger, kanskje av vane eller et behov jeg har for å syns synd på meg selv. Jeg tror alle mennesker gjør til en viss grad. Jeg setter mer pris på mennesker og opplevelser!

lykke1908
(Hentet fra http://www.dagbladet.no/tegneserie/lykkeland/)Takk for at DU gleder meg med å gi en del av deg selv på http://alexandrasworld.blogg.no/!

Én kommentar

Veronica Stokkvold

10.02.2012 kl.04:48

Hei.

Jeg leste om babyshoweren du holdt og var litt intressert i quizen? det står at du fant den på en link, men jeg finner ikke linken på siden din! Kan du sende meg den?

MVH Veronica Stokkvold

Skriv en ny kommentar

hits