Morgenstemning i living daylights...«Morgenstemning i ørkenen»

Ørene fylles med lette toner, mens jeg enda ligger langt under dyna i drømmeland. Jeg våkner forsiktig og stille opp fra drømmeverden til rommet mitt. Det ene øyelokket åpner seg, er det trygt å våkne nå! Bøkene ligger fortsatt her på gulvet. Bildene henger samme sted. Tiden hadde stått stille i natt i rommet mitt. Jeg har levd ett helt liv i drømmen, det følles slik. Mitt trøtte ansikt kikker rundt seg, klar for en ny dag.  En ny dag er kommet i livet mitt. En ny dag, nye muligheter. Været er ikke det beste, det er grått og regnfullt. Eksamens nervene ligger i ubevisstheten, jeg MÅ lese snart. Jeg MÅ bestå mine eksamner. Mine mål henger på veggen!

Mine mål:
1. Bli spesial pedagog
   - Få gode karakterer
   Aktivitet: LES
2. Ha god fom
   - Trene (ta situps og pushups hver dag) 
   - Spise sunt og ofte
   - Drikke nok vann

Så kommer jeg på det, det er akkurat det jeg skal. Lesedaten med Tora, min bestevenninne, er idag. Idag skal jeg gjøre vi gjøre vår beste innsats. 

Jeg begynner å tenke lenger. Gårskvelden med mammas bursdag (Hipp hurra)! Middag på Brasserie Blanch en 10 minutters gange fra meg. Maten var god. Gjørsen (en fisk jeg smakte for første gang) smeltet på tungen min og sausen som lignet på kjøttkakesaus passet mirakeløst godt med krabbekakene. Creme Brulè med en myk pære i midten, vanlijesmaken var en nytelse for mine smakssanser. Men til høydepunktet for kvelden min familie og Mari;
Hva gjorde du igår kveld? Hva tenker du på denne morningen?

6 kommentarer

♥ Sussi

07.nov.2009 kl.11:54

Jeg var bare hjemme igår.. Slappet av med x-factor og senkveld. Snakket også leeenge i tlf med en venninne.. :D

Jeg tenker på så mye denne morgenen. Våknet opp fra denbeste drømmen, så vil holde det i tankene så leeenge som mulig. Være lykkelig for en liten stund:P :D

Mari

07.nov.2009 kl.12:04

Kan du si noen HTML KODA til me?

Mariel Sanchez

07.nov.2009 kl.12:08

fiint navn selv :)

marchi

07.nov.2009 kl.12:36

Konserten var kjempebra! :D Såååå kos at dere var der også :D

Du har bra lesevær i dag da. Pøsregner jo ute :( Bah

TRIPPEL 9

07.nov.2009 kl.15:18

Virker som en dritbra konsert:) I går var det veldig rolig hjemme.. rett og slett.. hehe....

ha en fin lørdag;)

Henrik

08.nov.2009 kl.15:16

Flott innlegg! Det er bra å sette seg mål, og det er enda bedre om man klarer å holde dem :-) Lykke til med alle eksamener, jeg er sikker på at du klarer de kjempe bra!

Skriv en ny kommentar

hits