Anitas yammi hjemmelaget lasagne!

Tidligere har jeg skrevet ett innlegg om lasagne. Nå er jeg motbevisst av min gode venninne Anita. Vi lagde mat sammen for en uke siden, og dette er ikke bare lett, men også mye bedre enn fra boks! Det tar også like lang tid som å lage fra boks!!

Her er oppskriften:


Dette trenger du:
Tomater på boks
Tomatpure
Pepper
Salt
Kjøttdeig

Smør
Hvetemel
Melk
2 never revet ost

Lasagne plater
Ost

Dette gjør du:
Brun kjøttdeigen i litt olje. Når den er brun tar du i tomatene på boks, litt vann og en skje tomat pure. Ta det kryddere du vil på (jeg brukte litt pepper, salt og timian). Lag hvitsaus med å smelte smør. Når den er smeltet blander du inn hvetemel til de blir små klumber og sper det litt og litt med melk til klumpene er borte. Kok opp i 5 minutter og bland inn 2 never revet ost. La ostesausen står å koke til den har en litt tykk konsistens.

Finn frem en form. Legg lagvis kjøttsausen, ostesaus og lasagne plater til du ser du har nok til en gang. Den siste gangen avslutter du med revet ost øverst istede for lasagneplatene.Settes inn i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.Osten skal smeltes og ha fått litt farge før den er ferdig!


01lasagne.jpg

Kan serveres med en frisk salat og brød/hvitløksbrød til!


God apetitt!!

2 kommentarer

♥ Sussi

28.apr.2010 kl.15:57

Sv: Joda, alt er som vanlig her.. Er ikke så form om dagen :( Men får håpe det blir bedre snart! :) Og med deg (dere:P) da? :D

♥ Sussi

28.apr.2010 kl.17:31

Sv: Så bra! Vi må møtes snart! En dag det er fint vær får vi kommet oss på kafe eller noe. Når jeg er litt bedre form! :D

Ps. Den lasagnen hørtes og så veldig god ut!

Skriv en ny kommentar

hits