Lasagne allà Toscana

Ikveld ble det en annen variant av lasagne. Det er for det meste kryddere og den naturelle yoguerten som gjør det annerledes fra tradisjonell hjemmelaget lasagne. Ønsker du en oppskrift på en tradisjonell, har jeg laget et innlegg om dette tidligere her!

Dette trenger du:
Kylling kjøttdeig
Løk
Tomatpure
Santa Maria chicken and steak mix
Pepper
Salt
Vann

Ost
Naturell yoghurt
Salt
Pepper

Lasagne plater
Squash
Sjampinjong

Dette gjør du:


1. Stek løk og kjøtt til den er brun.



2. Bland inn kryddere i kjøttblandingen og la det koke opp med tomatpuren og vannet (ca. 10 min) til det ikke er så sausete.


3. Legg lasagneplatene i vannbad.


4. Bland raspet ost, naturell yoghurt og krydder. La det så stå i kjøleskapet til kjøttblandingen er klar.  




5. Legg det lagvis i denne rekkefølgen:
    1. Kjøttsausen
    2. Yoghurtblandingen
    3. Lasagneplater
    4. Oppkuttet squash og sjampinjong
    5. Kjøttsaus
    6. Yoghurtblanding
    7. Revet ost

6. Stekes i ovnen ca. 20 min på 200 grader.



Kan serveres med en frisk salat og hvitløksbaguetter til.

God apetitt!!


Hvordan liker du å lage lasagne?

5 kommentarer

Cathrine E. N - fotografi

25.aug.2010 kl.00:05

Hørtes mye bedre ut enn den "vanlige" lasagnen! Jeg er ikke så glad i den vanlige.. men spiser det når mamma lager det da :p

nyanser.blogg.no

25.aug.2010 kl.00:42

nam!!

Hjemmelaget lasagne er jo veldig godt.

:))

Nina

25.aug.2010 kl.08:21

Mmm..så godt ut! Er ikke så glad i mat så tidlig om morgenen, men nå ble jeg faktisk sulten :)

Maren Helene

25.aug.2010 kl.10:02

sv: Godt å høre :D

Åh, det så liiiite digg ut da! Nam!

Nina

26.aug.2010 kl.17:49

mmm...yammi!!det der så jo bare kjempe herlig ut, mariel:) kanskje vi kan lage det sammen en dag jeg er i oslo!nam, nam:)

Skriv en ny kommentar

hits