365 DAYS

Nå skal jeg starte et nytt fotoprosjekt. Jeg elsker å ta bilder og vil gjerne bli bedre. DERFOR skal jeg starte med et fotoprosjekt, som går ut på at jeg skal ta ett nytt bilde hver dag i 1 år og legge det her på bloggen. Kan godt hende at jeg avogtil samler det opp. Dette er mitt første bilde!I det siste har vi blitt bedre kjent med naboene. Det er så hyggelig, føles ut som en eneste stor famile. Vi griller sammen, ungene leker sammen hjelper hverandre osv. Absolutt å anbefale dette! Bildet er tatt rett utenfor leiligheten vi bor i.

Gjør meg lykkelig og stem på min sønn som lanoungen 2011!


Hva syns du om bildet? Kunne du tenke deg å starte med 365 days?


5 kommentarer

CAROLINE MARIA

29.jun.2011 kl.23:45

// Det nederste bildet :) Det var kjempe god!! Men likte ikke bunnen så den spiste jeg faktisk ikke, haha :)

cecilie - jdbfacts

29.jun.2011 kl.23:46

lykke til! fint bilde :)

CAROLINE MARIA

29.jun.2011 kl.23:52

// Oja, haha :) Jeg vet ikke helt, men det er i hvert fall ny! Fikk ikke med meg hva den heter, men det var en dessert med pizzabunn + is, og det er nok den som bare inneholder det :)

Veronica

30.jun.2011 kl.17:12

// takk for det. jeg henter vel inspirasjon bare ved å se på ting ute i naturen, og ja jeg tar bilder nesten hver dag. :)
Jeg skal begynne med 365 days nå! :)

Skriv en ny kommentar

Mariel Alexandra

Mariel Alexandra

26, Oslo

Hei,jeg er en positiv jente som jobber med og studerer spesial pedagogikk. I korte hovedtrekk liker jeg fotografering, matlaging og reising. Jeg fikk en sønn i Oktober, og vil derfor skrive litt om livet som småbarnsmor også. Tar gjerne imot henvendelser, spørsmål osv på alexandrasworld@live.no!

Kategorier

Arkiv

hits