Meg-dag!

Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye annet enn å sette litt tid til meg selv, og det var FANTASTISK.Jeg har to gode venner, som også er kjærester. De er så flinke til å sette av tid til den ene, type megdager.

1.
Jeg har lest i boka mi, leser Olav Løkken Reisops første bok Pastisj. Boken fikk jeg i julegave og jeg kjenner kjæresten til forfatteren. Men alikevel, kanskje noe inhabil ville noen sagt, syns jeg boken er morsom og annerledes. Det er en bok jeg virkelig aldri ville ha kjøpt på måfå, men den er spennende og ikke minst ny, så jeg er veldig glad jeg leser den. Tro det eller ei, uten å ha lest hele boken enda, VIL JEG ANBEFALE den til dere også!

2.
Å gå til frisøren er en fantastisk luksus, og det spesielt når du betaler mye for å nesten se lik ut som da du kom, jeg ble nok litt lurt . Men ser man bort fra det aspektet er stillheten, pleien og omsorgen fra en annen en luksus for meg. At noen vasker håret ditt, og gir hodebunnmassasje. Ikke minst bare kunne sitte der og slappe av. Så dog om prisen ble litt høy, det var verdt det.

3.
Shopping tar tid. Jeg elsker å shoppe på egenhånd, valse rundt i mitt tempo og se på de tingene jeg vil, uten noen uønsket meninger. Og når du føler du er ferdig, kan du bare gå og ta deg en kaffe eller se inni et vindu. Poenget er at alt trenger ikke å ha en mening og noen ganger kan ting flyte, og det må bare nytes. I det øyblikket kan ansvar legges bort, skuldrene senkes og pusten gå rolig ut og inn.

4.
Foto ble også en del av dagen min, og her kan du se resultatet.


Hva syns du om bildene? Hva gjør du i din egentid?


 

5 kommentarer

krlh

13.jan.2012 kl.00:10

Fin blogg! :D

Sol i Villa Blå

13.jan.2012 kl.01:00

Alt til sin tid!

Ønsker deg en god natt =)

Mariel Alexandra

15.jan.2012 kl.21:34

Begynte å lure på om noen hadde tatt mitt navn og kommentert blogger :) Flott navn!

Kien Nguyen

15.jan.2012 kl.23:38

Det nederste var ganske kult!

camilla

19.jan.2012 kl.05:07

så bra at du har tatt deg tid til deg selv :) og kjempekule bilder!

når jeg skal ha egentid så pleier jeg å se på en favorittserie, lese, skrive, hjemmespa. ja, slike ting.

Skriv en ny kommentar

hits