Design/blogg

Ooh du allemektige HELG!

Etter enda en uke med jobb og skole, blir det deilig med helg. Jeg GLEDER meg til å besøke en av mine beste venninner i Elverum (my get-away). Hun har verrdens kuleste mormor. Hvor deilig er det ikke å bare slappe av i trygge opplevelser, og ikke tenke på stress eller mas. I helgen skal jeg KOSE meg!

 

Dette er planene:
Fredag:
- Buss etter jobb og hjemmelagd pizza (sånn som bare mormoren til min venninne kan lage det) når vi kommer frem.
- Gullrekka på Nrk (ja, er faktiskt en av de få 24 åringene som liker det), som vil si:
Nytt på nytt (Linn Skåber er genial)
Skavlan
Thomas og Harald

Lørdag:
- Slappe av på dagen
- Gå en tur min kjære venninne
- Kanskje en tur på Marten senteret (det lokale senteret i Elverum) 
- Spise god mat (Går i mange kaffepauser!)
- Gå på kino (Noen råd til en bra film som går om dagen?)
- Lese Brida (Skrevet av Paulo Coelho)

Søndag:
- Dagstur til Flisa, før vi drar hjem!Hva skal du i helgen? Vært i Elverum?

Søkemotoroptimalisering!

Blogg er komplisert og noen ting gjøre det lettere å bli oppdaget. I nattt leste jeg litt om søkemotoroptimalisering, altså enkelt forklart hvordan lett bli gjenkjent hos søkemotorene. Det virker for meg som internett har sitt eget språk og koder. Da tenker jeg ikke kun på html (noe som er vanskelig nok i seg selv), men også hvordan du setter opp, skriver innholdet og formen på nettsiden /innleggene dine betyr noe. 

Som blogger tror jeg det er viktig å forstå disse prinsippene, hvertfall hvis man har lyst til å lykkes. Når man først gjør en ting, er det greit å gjøre det 100%. så jeg skal dedikere litt tid til dette fremover. 

Jeg vet ikke om alle disse tjenestene har noe med søkemotoroptimalisering å gjøre, men de fleste av oss er med på mange av de. Jeg er for eksempel presentert bloggen min hos; 
- Bloglovin
- Twitter
- Blogglisten
- Facebook
- Blogurat

tastaturHvor er du presentert? Får du noe ut av disse tjenestene? Bruker du aktivt søkemotoroptimalisering?
 

Nytt design!

233306profile

Jeg har lenge ønsket å forandre designet mitt. Jeg er helt grønn på Html koder og har ikke programmer til å lage header. Takket være Fixmeta har jeg nå forandret. Han har gitt meg mange gode råd og laget både bakgrunnen og headeren. Tusen hjertlig takk for all hjelp!!   

Mitt nye design:
alexandrasworldbloggtest

Før:
headeralexandrasworld3


Så, hva syns du om mitt nye design? Er det bedre enn det forje?

Jeg vil vite hvem DU er!

spaceball
512309138df285c492a
Fra flickr.com

Jeg vil vite mer om hvem DU er som leser bloggen min. Din mening betyr noe for meg, og dette har jeg gjort noe med. Når jeg vet mer om dere, kan denne bloggen min bedre. Jeg tar ikke kritikk på en dårlig måte. Har stor tro på å ta konstruktiv kritikk og vokse på den, så jeg blir glad hvis du sier dine ærlige meninger. Det er de jeg opprinnelig er ute etter! Derfor har jeg laget en spørreundersøkelse! Undersøkelsen er anonym!

Dette gjør du:
1. Trykk på linken under.
2. Svar på spørsmålene

Leserundersøkelse!

267060150e690307561
Fra flickr.com


Tusen takk for din deltagelse og at DU hjelper meg til å bli en bedre blogger!

Leserundersøkelse!

Jeg vil vite mer om hvem DU er som leser bloggen min. Din mening betyr noe for meg, og dette har jeg gjort noe med. Når jeg vet mer om dere, kan denne bloggen min bedre. Jeg tar ikke kritikk på en dårlig måte. Har stor tro på å ta konstruktiv kritikk og vokse på den, så jeg blir glad hvis du sier dine ærlige meninger. Det er de jeg opprinnelig er ute etter! Derfor har jeg laget en spørreundersøkelse!

Dette gjør du:
1. Trykk på linken under.
2. Svar på spørsmålene

Leserundersøkelse!


Tusen takk for din deltagelse og at DU hjelper meg til å bli en bedre blogger!

GENIALT!

Min nyeste oppdagelse har med denne bloggen å gjøre. Det er et redskap jeg bruker ofte og gjør det enkelt for meg å holde oversikt. Akkurat det jeg trenger. Nå klarer jeg mye mer å følge med og få med meg hver eneste nye lille detalj som dukker med jevne mellomrom opp. Oppdagelsen er egentlig gammel, ja jeg har hatt den lenge her på bloggen. Det er bare det at jeg ikke har visst hvordan jeg skal bruke den, men det er aldri for sent å begynne!

Nå blar jeg lett meg frem og tilbake, sorter ut det jeg liker som jeg vil lese på nytt og kan legge til nye fra alle mulige type steder. Egentlig var det min nye venn Marchi (På bilde under i en mer festelig stund!) som ga meg idden. Hun bruker det også støtt og stadig. I mitt hodet måtte jeg da selvfølgelig være like god, så nå kan jeg det også.

bilde 884

Nå lurer du sikker fælt på hva denne geniale nye oppfinnelsen jeg snakker så varmt om er, og det er noe du helt sikkert (hvertfall nesten) vet hva er egentlig. Hvertfall hvis du er blogger, De fleste bloggere brukere det i mindre eller større grad, de er der hvertfall! Nå er det nesten litt kjedelig å komme med svaret, så som spenningen har økt sakte men sikkert fra begynnelsen og der du sitter nå sitter grønn av nysjerrighet.

Men okei, nå skal dere få svaret;
 
bloglovin

Bruker du dette redskapet mye? Hva er bloggen din? Hvilken blogger følger du? 

Svar på spørsmålsrunden!!

sprsmlsrunde

Fra Fay Susann Gundersen; Tenker du lage en video blogg?'

Svar: Jeg er litt usikker. Vet ikke helt hva jeg skal snakke om og hvordan jeg skal gjøre det. Har egentlig ikke utstyr til det heller. Men på en annen  side virker det litt gøy også! Så kanskje jeg overasker dere!! ;)

Fra MALIN; hvor har du kjøpt kjolen din :-) ?

Svar: Kjolen på bildet antar jeg du spør om, og det tror jeg jeg gjorde i utlandet. Er en liten stund siden jeg kjøpte den nå, så er ikke helt sikker.

Fra Liv :); KNALL FIN HEADER :-) Den var knall fin. Hvordan har du fått den til?

Svar:
Trippel9 , har laget den til meg. Jeg sendte han bilder og ga han så og si frie tøyler til å gjøre hva han ville! Han gjør det for andre og, så det er bare å spørre!!

Fra kanar; hvem skole gikk du på når du var yngre?

Svar: Jeg har gått på mange skoler. Tåsen barneskole, Nordberg Ungdomskole, sogn videregående, Elvebakken vgs og Holtet vgs.

Hva er det som har fått det til å skrive så bra?

Svar: Jeg øver på skrive, skriver mye og da blir jeg også bedre etterhvert. Det er faktiskt det som er grunnen til at jeg startet med denne bloggen.

Tenk til å skrive en bok, i fremtiden kanskje?

Svar: Hmm.. Har ikke egentlig tenkt på det må jeg innrømme. Vet ikke om jeg er dyktig og har nok tålmodighet nok til det. Men det hadde vært gøy da. Kanskje noe å tenke på! 

Fra Fredrik Austad; Har du oppnåd noen mål i livet?

Svar:
Det er et veldig vanskelig spørsmål syns jeg. Jeg har noen store mål i livet, som å bli en sterk og selvstendig person som klarer å ta sine egne valg, som er ikke bare bra for meg men også viktige valg og takle motgang på en sunn måte. Jeg føler jeg har blitt mye sterkere gjennom mye ulike arbeid og vanskelige situasjoner. Jeg har startet på skolen, funnet ut hva jeg vil satse på og gjør alt dette for meg selv, ingen andre. Sånn sett er jg veldig stolt av meg selv!

Fra hanne evensen: hva villle du valgt mellom:

fotball - håndball? Håndball
venner-kjæreste? Tricky spørsmål. Helst en kombinasjon er best, Trives bra med begge deler. Men Venner er viktigst!
trening - data? Trening er det viktig, men data er jeg benytter jeg meg oftere av datan enn trening og det er her jeg får kontakt med dere så i denne omgangen velger jeg data!

Fra Linda: hvilke blogger leser du hver dag?

Svar:
Jeg leser din blogg http://lindahjohnsen.blogg.no/, http://trippel9.blogg.no, http://kanarffatah.blogg.no/, http://faygundersen.blogg.no/. det er noen jeg kommer på i sittende sekund. Varierer det der..


Hva er din favorittfilm?

Svar
: Har flere; Kamilla og tyven, Garden state, Kopps er noen av de.


img4518fab71cb32
(hentet fra; http://11771.vgb.no/2006/09/26/prosjekt-sett-alltid-gud-forst/)

Fra Sussi: Er du religiøs? Tror du på noe, eller ingenting? :)

Svar: Jeg har vært kristen hele livet. Men jeg er veldig personlig kristen, men går ikke til kirken hver søndag eller noe sånt. Jeg tror man kan komme i kontakt med gud hvor enn man er. Samtidig har jeg tider tvilt på om det er en gud eller om det er noe vi mennesker må tro på for at vi skal se en mening i alt.

Fra camilla; jeg lurer på hvordan det er å bo i oslo jeg? har tenkt veldiig masse på å flytte dit, men jeg kjenner ingen som bor der og har ikke vært der så mye. er det like fælt som folk skal ha det til? ;o

Svar:
Jeg har bodd i Oslo hele livet og liker det, Har ikke noe ønske om å flytte herfra. det er nok en vanskelig by å flytte til hvis du kjenner få. Siden folk har kontaktverk fra før. Men hvis du begynner å jobbe ett sted eller en skole f.eks. så er det nok enklere. Oslo har det man trenger og bor man sentralt er det enkelt å komme seg rundt. Prøv det!!

Hva er spesial pedagogikk?

Svar: Vanskelig å svare enkelt på, men skal prøve mitt beste. En spesial pedagog jobber med de som har på en eller annen måte har ett ekstra behov for tilrettelegging for å fungere i samfunnet alt fra en kort periode til hele livet. Det er forskjellige grader av hvor mye tilrettelegging, og man må ikke ha en diagnose for å trenge litt ekstra hjelp. Noen eks. de med diagnoser som autisme, downs, psykiske lidelser, blind, hørselhemmede, lærevansker, aggresjonsproblemer og mennesker med sosial angst f.eks.
 
Fra ahuusby; hva syntes du selv om din egen blogg?

Svar: 
Hva jeg synes om min blogg. Jeg syns den er intressant, men det er ikke så rart når det er mitt hode som er bakgrunnen for alt som står. Variert, kanskje litt vel mye noen ganger, men det gjenspeiler meg. Dette spørsmålet blir som spørre litt hva jeg syns om meg selv. Bloggen er  mitt området der jeg bestemmer alt, og gjør hva jeg vil. Itilleg liker jeg å få kommentarer av dere! Så tusen takk for alle kommentarene dere gir! Jeg setter utrolig pris på alle leserne mine og dere vet det!!

Skriv tre positive ting om deg selv, og tre negative ting om deg selv
.

Svar:  3 positive ting; Ambisiøs, til å stole på og godt humør/ sosial. 
            3 negative ting: Sta, selvkritisk og nesten alltid sen (en uvane jeg jobber med!). 

Fra irene; Trives du på studiet ditt?

Svar:
Jeg trives veldig godt med studiet mitt. Det er det jeg brenner for og jeg syns det er spennende å lese alle fag som omhandler det . Selvfølgelig er det noen kjedelig fag også, men sånn er det i alle studier og det er faktiskt verdt det!!

Hva slags jobb har du lyst på når du er ferdig?

Svar:
Jeg jobber på en spesial skole nå. det trives jeg veldig godt med. Alikevel kunne det vært morsomt å jobbe innen ett annet felt når jeg er ferdig, før jeg begynner på mastern. Kanskje på en blinde eller hørselhemmede skole, eller barn/ungdommer som har aggresjonsproblemer. Jeg er usikker fortsatt, kommer også veldig an på arbeidsmarkedet når jeg er ferdig!  

Er det et hardt studie?Har dere mye praksis?

Svar:
Det er et lese studiet. Lite praksis ( tror det er kun 1 mnd tid siste året), men hvis du gjør som meg og jobber med det ved siden av for du det også og ikke minst det hjelper deg i studiene.

Er det mye gruppeoppgaver?


Svar: Kan være mye gruppeoppgaver på seminarene, men det varierer fra seminar til seminar. Det er vvalgfritt noen av disse seminarene, så hvis du liker og lærer best av å jobbe i grupper, ville jeg anbefalt deg å være med på det!


Fra Niklas; Hatt en fin ferie?

Svar:
Ferien har vært innholdsrik, mange forskjellige eventer med mange gode mennesker.

Hva får du blogginspirasjon fra?

Svar:
Jeg får blogginspirasjon av meg selv og gleden av å skrive. Det hjelper å skrive alt jeg tenker. Leserne gir inspirasjon tl å fortsette.

Hvorfor begynte du å blogge på blogg.no?

Svar:
Fordi den siden jeg hørte om først!Tusen takk for ALLE spørsmål dere har sendt inn!! Jeg setter stor pris på alle leserene mine, håper dere har fått svar på det dere lurer på, hvis ikke er det bare å si ifra!

SISTE SJANSE!!

Jeg holder på med en spørsmålsrunde, som den seriøse blogger jeg er, og dette er DIN siste sjanse å spørre før jeg legger ut svar.

Dette gjør du;
1.Trykk på denne linken her!
2.skriv spørsmålet ditt i kommentar feltet under!


Da håper jeg på mange flere intressante spørsmål fra DEG! Jeg svarer på det meste!!


sprsmlsrundePleier du å arrangere spørsmålsrunder på bloggen din? Hva syns du om de?

Er du på facebook?

Er du på facebook og liker bloggen min. Nå har jeg opprettet en tilhenger side, hvor du enkelt kan føle bloggen min. Jeg skal få inn en link til det på bloggen også, men vet ikke hvor og hvordan jeg skal gjøre det. Har ikke så mye peiling på html dessverre! Vet du?  Dette kan du også gjøre på din blogg, og det er veldig enkelt å opprette en slik side! 

Fotokonkurranse!

Da har vi sammen funnet hvilket bildet jeg deltar med i fotokonkurransen. Jeg bruker small i klær. Måtte den det beste bildet vinne! Her er linken til siden konkurransen er på,

bilde 704fixed


Minner om spørsmålsrunden min her!

Har du deltatt i fotokonkurranser før? Hva syns du om slike konkurranser?Har du konkurranser på din blogg?

Jeg trenger DIN hjelp!

Hei, frkMorken har en fotokonkurranse på sin blogg. Den går ut på at man skal ta et bilde tatt selv, under tema Sommer. Jeg har lagd to bidrag, men har tenkt til kun å sende inne ett. Hvilken av de to alternativene syns du er best? Legg inn DIN stemme i kommentarfeltet under, så sender jeg mitt bidrag når jeg fått litt stemmer! Det bildet det blir stemt mest på vinner! 

 
1)
1248948564489

2)
bilde 704fixed


P.s Minner om spørsmålsrunden jeg holder, det er bare å trykke her, hvis du lurer på noe om meg!

Liker du å ta bilder? Hva syns du om fotokonkurranser? Hva er sommer for deg?

Nok en spørsmålsrunde!!

Da er det noe månder siden sist spørsmåls runde, og det er på tide med en ny runde. Jeg svarer på så og si alt, bare ikke intime og spørsmål dere skjønner selv ikke svares på en blogg!

Legg igjen spørsmålet ditt i kommentarfeltet og det vil komme svar i løpet av uken i ett eget innlegg her på bloggen eller kan du sende en mail til; alexandrasworld@live.com.


sprsmlsrundeDa gleder jeg meg til å svare på alle spørsmålene deres!

Liker du morsom redigering av bilder?


Mens jeg leste på min dagelig bloggrunde idag, kom jeg over en side, hvor man enkelt laster opp sine egne bilder inni andre omgivelser enn de egentlig er ment for og vips ett helt nytt bildet! Har flere eksempler under!

Siden heter http://www.photofunia.com/ 

photofuniaf9b95b
photofuniaf9a89c
photofuniaf9c85f
photofuniaf9ab82
photofuniaf9c012


Sjekk den ut, om du syns bildene var morsomme!


Tar du mye bilder? Redigerer du de? Hvilket programmer bruker du?

Vad tycker ni?

Da har jeg med hjelp fra min venn fått nytt design på bloggen.

bilde 471
Niklas i sin rette stil!


Ny:
headeralexandrasworld

Gammel:
h2Hva syns du? Er du god til å lage headere?

Domene og wordpress hjelp søkes!

Ja, nå har jeg fått meg eget domene, men siden jeg ikke er noe datageni, vet jeg ikke hva jeg gjør videre! Vi som var på bloggcampen fikk gratis domene på webhuset.no. (TUSEN TAKK!!) Hva gjør jeg videre? Hva er forskjellen på FTP og SSH? Hvordan kan jeg installere wordpress på domene?

Jeg setter utrolig pris på all hjelp til en "kvinne i nød"! Når domene er oppe og går, kommer det flere innlegg på siden, men må jobbe litt med dette før bloggingen får sin rette priotering igjen!


Håper alle nyter sommeren og koser seg i det utrolig flotte været!

bilde 220

Hva gjør dere i sommer? Har du problemer med eget domene? Har du lyst på eget domene?

Oppsummering av den siste tiden på bloggcamp!

Da er jeg på Hove festivalen, men først vil jeg si noen ord om den siste en og en halv dagen på Bloggcamp!

Først vil jeg takke Thomas Moen for et kjemoe flott arrangement! Vi har kost oss masse, fått mye info og fått mange nye bekjentskap. :) Du gjør det lettere for oss (jeg er en ganske ny blogger, i bloggverden!) å bli en del av blogg miljøet! Gleder meg til neste år!

På lørdag etter første økt med fordrag og litt mat, fikk vi bloggere sjansen til å se en ny norsk film; UPPERDOG, før all presse her i landet. Utrolig hyggelig å få den sjansen. Jeg likte filmen veldig godt. Den er dyp og er satt sammen på en måte man ikke skjønner hva som skjer til slutt. En spennende historie jeg anbefaler alle å se på når den kommer på kino 28 august!

Her er søndagen i bilder!

img2049
Bernt Erlend høytleser for oss alle
 img2052
Bernt Erlend og meg

img2051
Jørgen og Fashionaddict

img2061
Fashionaddict og meg

img2060
Lars Tangen kom også innom campen en tur. Forhåpenligvis blir du der neste år! ;)TAKK FOR EN SUPER BLOGGCAMP ALLE SAMMEN!! GLEDER MEG TIL NESTE ÅR!


Kommer du til bloggcamp neste år?

Bloggcamp 09

Nå er vi på dag 2 i Bloggcampen 2009, Europas første bloggtreff og her er fashionaddict og jeg! Vi kom frem litt sent med mye forsinkelser på bussen ved ti tiden.  Og dro rett til Roligheden camping for å sette opp ett telt vi aldri hadde brukt før. Som de bybertene vi er, kunne det kalle på problemer. Etter ett kort møte med vaktene for leiren, stod det 4 gutter galant og satte det opp for oss. For en service man får på bloggcamp. Videre skulle vi til Kick. Siden klokken hadde blitt ganske sent og de fleste hadde enten dratt på hotellet eller tilbake til leiren, gikk det i mat og en guidet tur hjem av en av våre kjære nye venner.  Vel tilbake ble vi kjent med vår nye naboer, Marius og flere andre gutter og jenter. Marius var veldig opptatt av om vi levde etter vi skulle legge oss og et must med natthilserunde hos alle. Opp i alt dette, klarte vi begge å sove.

bilde 143

Lørdag morgen våknet vi av ett kvinne- menneske som først gikk rundt teltet, prøvde å få det opp, truet med å ta opp pluggene, mens hun ropte om at vi måtte våkne. Er det vekking på bloggcamp og, tenkte vi rolig for oss selv inni teltet. Etter noen ganger med denne hyggelige oppvekkingen, stakk vi begge hodene utfor å hilse. Det viste seg å være nærmeste nabo, som inviterte oss på frokost, samtidig klagde over distansen mellom deres bobil og vårt telt og at vi hadde holdt henne våken (Kommentar fra fashionaddict; Trodde de kom akkurat de kjørende i en bil?) . Hvordan vi har holdt henne våken i sovende tilstand, er ganske utrolig. Enten var hun full, gal eller bare hadde lyst til å finne på noe sprell. Vi har hvertfall ikke funnet ut hvorfor. Vekking var uansett ganske beleilig, for klokken 10 starter det på Kick og vi blir kjørt med taxi ned.

 Hver dag er den første dagen;    
                                     Hver dag et liv.

                                                                                              Dag Hammerskjød

 
 
Hva driver du med i dag? Er bloggcamp noe for deg et annet år?

Hva mener DU?

Først vil jeg takke Marte Klausen for en vurdering av bloggen min! Setter utrolig pris på det du skriver om bloggen. Dette inspirerte meg til å spørre DEG, hva du syns om bloggen!

tastaturAlle mennesker kan bli bedre, skrive mer intressant, bedre design osv. Jeg selv er litt blind på mine egne innlegg(kanskje ikke så rart når det er jeg som skriver!) og vil gjerne utvikle meg!! Tar imor alle typer kommentarer, og har tiltro til at dere kan være sakelig!

Jeg elsker å blogge og lese andres blogger. Det utvikler meg skriftelig og mentalt! Jeg blir mer opplyst og viten pga alle der ute! TUSEN TAKK, for at du blogger  og at du deler ditt med meg! :) Jeg prøver å gjøre det samme til dere!

Tar gjerne imort anbefalinger for unike blogger! Her er min topp10 blogg liste! Utfording: Hva er din?

Nå tror jeg mine nye bestevenner, bøkene, vil ha litt oppmerksomhet! :) Jeg kommer sterkere tilbake etter eksamen og når mitt hemmelige kreative prosjekt er ferdig! (!) :)


Hvilken innlegg liker dere best på denne bloggen? Hva med designet, skiller det seg ut? Hva skal egentlig til for at en blogg skal skille seg ut? Hva syns du jeg kan bedre meg på? Tips og råd tas gladelig imot!! :)

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

spm1


Hva er ditt største ønske i livet?
Mitt største ønske i livet er at jeg som gammel tenker at jeg ikke angrer eller føler jeg har noe ugjort i livet mitt.

Hvorfor har du valgt å studere spesial pedagogikk?
Det er mange grunner til jeg studerer spesial pedagogikk. Siden jeg sluttet på videregående, har jeg vært på søken etter hva jeg har jeg vil jobbe med. Har alltid likt barn, og de svakere i samfunnet. Men det var ikke før jeg begynte å jobbe med det for et og et halvt år siden, jeg skjønte det var det som passet meg best. Dette er noe jeg virkelig brenner for! Mener at alle mennesker uansett deres forusettninger har en sjansje i livet og en mulighet til å utvilke seg videre, og det vil jeg gjerne være med på til å få skje! :)

Hva liker du best å spise til middag?
Jeg er ganske allsidig når det gjelder matveien. Men skulle jeg fått velge hva jeg ville er det laks eller hummer som lyder best! :) Ellers er jeg veldig glad i grønnsaker.

Hvilke ting MÅ du få opplevd før du dør ?
Reist jorden rundt, fått familie og kommet over min verste frykt.

Hva er den ene personen du ikke kan leve uten?
Mamma, er grunnen til at jeg er her og at jeg fortsetter å leve! Hun er fantastisk på alle måter, en god støttespiller / venn/ dømmer meg aldri og elsker meg for den jeg er!

Hvorfor blogger du?
Bloggingen startet at jeg og en venninne ble intervjuet om blogging. Før tenkte jeg at blogging ville vært for personlig, men har forandret helt tankene mine rundt det. Jeg liker blogging fordi jeg kan skrive alt som faller meg inn, som jeg tenker på, intresserer meg for , for få ny kunnskap, forståelse av andre osv.  Det som er immari kult at det er en helt egen blogg verden, og det er utrolig mye intressant. Jeg lærer masse av alle dere andre bloggere hver dag! :)


Hvor av de stedene du har vært er ditt favorittsted?
Asia, nærmere bestemt Bangkok eller Phu Quoc. Bangkok kjenner dere alle til, men Phu Quoc er en liten øy utenfor Saigon i Vietnam, med mest lokal befolkning, med andre ord lite tilrettelagt for turister( var slik hvertfall for 2 år siden!). Små tettsteder bygd av befolkningen selv, med det de har for hånden! Love it there! ;)

phu20quocHva gjør det gladere enn gladest på en trist dag?
At de nærmeste er der for meg eller tilstede på dagen og snakke om andre morsomme ting! 

10 topp bloggere:
1.  
http://talkiewalkie.blogg.no/
2.   http://asperger.blogg.no/
3.   http://trippel9.blogg.no/
4.   http://sofsen.blogspot.com/
5.   http://fashionaddict.blogg.no/
6.   http://camilla.blogg.no/
7.   http://princessusanna.blogg.no/
8.   http://frokenmakelos.com/
9.   http://heidilarsen.blogg.no/
10. http://linnelisabeth.blogg.no/


Vinneren av overaskelsen er http://kristinaandersen.blogg.no/!! Gratulerer!!
Sender du meg en mail om fullt navn og adresse, kommer pakken i posten! :)

Jeg svarer på spørsmål fra DEG!! :)

Etter mye blogglesning ser jeg en trend med spørsmålrunder. Men jeg kan jo ikke være noe unntak og skal ha en sprøsmålrunde snart. Men får å kunne holde denne spørsmålrunden, vil jeg gjerne ha ditt spørsmål!

spm1
Det er ingen regler for hva jeg svarer på, men føler jeg spørsmålene blir for intime eller personlige, kan det hende jeg ikke svarer! Jeg kan kontaktes på mail; alexandrasworld@live.com

Da gleder meg meg til DITT spørsmål, det vil også bli trekking av et tilfeldig av ett spørsmål. Vinneren får en overaskelse i posten! ;)
 

Kul photoshop setg for steg instruks :)

Koden funket ikke, men fortsatt en bra innstruks paa Photoshop. Anbefales aa sjekke ut!!!
Det er enkelt og raskt aa laste ned filene selv. Jeg har funnet mange gode tips fra denne siden!!


:)

Bruk twitter for å få flere lesere!

twitter

Blogg.no har nå åpnet muligheten for å promotere deg selv på Twitter. Det er enkelt og det er lettere for leserne dine å følge deg, itilegg en god mulighet til å få nye lesere.

Instrukser på hvordan du gjør det finner du her!

Jeg har tidligere vært skeptisk til Twitter, men det fordi jeg ikke visste hva det er. Egentlig er det ganske genialt for oss bloggere. Når du skriver et innlegg på bloggen din, blir det automatisk oppdatert på Twitter og dermed enklere for leserne dine. 

Hva tenker dere om dette? Noen som har prøvd det ut, og sett at det funker eller ikke? 


- <3 -


 
http://www.Alexandrasworld.blogg.no/ on Facebook
hits