Info og kontakt

Tanken bak det nye designet!

Da er et litt enklere, og  mer stilrent design på plass. Jobbet noen timer med det igår, i tilegg at jeg ar fått litt hjelp av Fixmeta med koder i siste liten. Her er noen tanker om hvorfor jeg har valgt akkurat dette designet og hva symbolene betyr for meg. 
 

Livet mitt er i en stor forandring, den største forandring på mange måter livet kan ha. Min personlig mening er at forandring er et viktig element i livet, det er da vi kjenner vi lever. Forandringer kommer uansett om vi ønsker det eller ikke. Det kan føre til positive og negative etterfølger, noe du kan styre med holdning til livet. Ved å leve nå, og sette pris på det du har, og heller la bekymringer og fremtiden komme når den kommer. 

Sommerfuglen er mitt symbol på forandring, og hvor vakker en forandring kan være. 


38_large

Overflod
er ikke å ha mye, men å være bevisst på kvaliteten i alt du har. 

For en uke siden fant jeg er butikk i Bogstadveien som selger krystaller og steiner. Å tro på at steiner har evner , er litt overtroisk. Men første gang jeg besøkte dette stedet, fikk en merkelig følelse basert på bakgrunnsmusikken og selgerens aura. Jeg ble rolig med en gang. Vi fant tonen og hun fortalte meg blant annet at  man valgte en stein eller krystall selv og det var det som var viktig. 

Jeg valgte krysokolla , etter å ha lest meningen med steinen, skjønte jeg egentlig hvor godt den passet til meg. 

Gir healing av følelser ved hjelp av hjertets uselviske kjærlighetskraft. Gir følelsen av at alt i grunnen er slik det skal være. God for den som arbeider med mennesker . Når du arbeider fra hjertet, tappes du ikke like lett for krefter. 

Det var det jeg trengte den dagen og henger vedlig i tråd med min tankegang og levemåte hvertfall per dags dato. 

Stilen:
Jeg liker rolig, og enkel stil. Det skal være lesbar og en design som det er lett å finne frem i. Fargene skal ikke være forstyrrende og ta oppmerksomhet fra budskapet fra innleggende. 


Hvordan likte du designet? Hva setter du høyest når du lager ett design? 
Hvem er bak Alexandrasworld.blogg.no?

"Den største gaven vi kan gi, er en del av oss selv"

bilde 141


Navn: Mariel Alexandra
Bursdag: 02/05/85
Mail: Alexandrasworld@live.com


Denne bloggen ble opprettet 16 mars 2009 og handler om det jeg tenker på og det jeg gjør.

Et utdrag fra den nakne sannhet:
Jeg gråter mange ganger, jeg er redd, jeg syns det er vanskelig å binde meg til noe, fordi jeg er redd for å bli såret. Å være såret er veldig vondt, spesielt når folk skuffer. De du virkelig stolte på, forlater en eller velger noe annet enn det dere var enig i om. Kanskje bare at de viktige menneskene prioterer deg ikke like mye som du ville gjort med de. Menneskelig relasjoner er en komplisert affære. Alle har behov, ønsker og mål de vil nå. Hvordan skal man klare å tilpasse hverandre da?

Men en annen del av den nakne sannhet er at jeg er glad, jeg smiler ofte, jeg ler tilogmed. Jeg synger og danser for meg selv i blant bare fordi jeg har opplevd noe som jeg syns var morsomt og bra. Jeg klapper meg selv på skulderen når jeg har vært flink. Jeg lager god mat, så kroppen min, smaksansene kan kose seg med det og ikke minst jeg selv. Jeg utvikler mine evner videre, slik at jeg kan bli et bedre mennesker ovenfor meg selv. Jeg blir bedre kjent med meg selv, mer selvsikker. Jeg bygger levende minner, gode minner. Ikke bare på bilder, men også minner for øke selvtilitten og gode følelser. Jeg trykker meg selv ned noen ganger, kanskje av vane eller et behov jeg har for å syns synd på meg selv. Jeg tror alle mennesker gjør til en viss grad. Jeg setter mer pris på mennesker og opplevelser!

lykke1908
(Hentet fra http://www.dagbladet.no/tegneserie/lykkeland/)Takk for at DU gleder meg med å gi en del av deg selv på http://alexandrasworld.blogg.no/!
http://www.Alexandrasworld.blogg.no/ on Facebook
hits