januar 2012

Meg-dag!

Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye annet enn å sette litt tid til meg selv, og det var FANTASTISK.Jeg har to gode venner, som også er kjærester. De er så flinke til å sette av tid til den ene, type megdager.

1.
Jeg har lest i boka mi, leser Olav Løkken Reisops første bok Pastisj. Boken fikk jeg i julegave og jeg kjenner kjæresten til forfatteren. Men alikevel, kanskje noe inhabil ville noen sagt, syns jeg boken er morsom og annerledes. Det er en bok jeg virkelig aldri ville ha kjøpt på måfå, men den er spennende og ikke minst ny, så jeg er veldig glad jeg leser den. Tro det eller ei, uten å ha lest hele boken enda, VIL JEG ANBEFALE den til dere også!

2.
Å gå til frisøren er en fantastisk luksus, og det spesielt når du betaler mye for å nesten se lik ut som da du kom, jeg ble nok litt lurt . Men ser man bort fra det aspektet er stillheten, pleien og omsorgen fra en annen en luksus for meg. At noen vasker håret ditt, og gir hodebunnmassasje. Ikke minst bare kunne sitte der og slappe av. Så dog om prisen ble litt høy, det var verdt det.

3.
Shopping tar tid. Jeg elsker å shoppe på egenhånd, valse rundt i mitt tempo og se på de tingene jeg vil, uten noen uønsket meninger. Og når du føler du er ferdig, kan du bare gå og ta deg en kaffe eller se inni et vindu. Poenget er at alt trenger ikke å ha en mening og noen ganger kan ting flyte, og det må bare nytes. I det øyblikket kan ansvar legges bort, skuldrene senkes og pusten gå rolig ut og inn.

4.
Foto ble også en del av dagen min, og her kan du se resultatet.


Hva syns du om bildene? Hva gjør du i din egentid?


 

Bare gjør det!

For å holde motivasjonen oppe har jeg idag begynt med et nytt livsmotto; BARE GJØR DET- så ofte sitter jeg å tenker at jeg skulle gjort en hel haug med ting, men blir fortsatt sittende samme sted.

Så igår kveld da jeg ville trene litt (anbefales 30 minutter om dagen) løp jeg rundt i leiligheten og lekte aktivt med Philip på gulvet. Vi begge syns det var gøy, og jeg fikk pulsen litt opp. DEILIG!

Vi har ikke oppvaskmaskin i heimen, men tidligere idag tenkte jeg på at jeg burde gjøre det. Hva gjorde jeg, reiste meg opp og gjorde det. DEILIG!

Jeg vil bli sunnere, så istede for å tenke på det kjøpte jeg sunn frukt og grønnsaker på butikken. Målbevisst på hva jeg skulle ha før jeg gikk inn i butikken og kjøpte akkurat det. DEILIG!


Så over til noe annet. En av mine målsetninger dette året er å bli en bedre fotograf. Bloggen er ett sted jeg bruker aktivt for å få dette til! Så idag har jeg to like bilder, men med forskjellig fokus. 
Hvilket likte du best?

God natt!

 

Nytt år, nye muligheter!

Jeg som alle bloggere trenger en liten pause i blant. Men nå er jeg motivert for å begynne igjen! Her er hva jeg ønsker å gjøre i 2012:

- Være den beste mamman jeg kan.

- Bestå ex-phil.

- Bli en bedre fotograf.

- Trene jevnlig.

- Reise til England å besøk en god venninne.

- Ha en fantastisk sommer i Sandefjor.

- Stå mer på ski.

- Dra på Øya.

- Flere hytteturer.

- Spise sunt.

- Lære meg nye matretter.


Denne sashimien av laks med ponzu saus var en av rettene jeg lærte meg i 2011.

Hva slags planer har du i 2012?

hits