mai 2009

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

spm1


Hva er ditt største ønske i livet?
Mitt største ønske i livet er at jeg som gammel tenker at jeg ikke angrer eller føler jeg har noe ugjort i livet mitt.

Hvorfor har du valgt å studere spesial pedagogikk?
Det er mange grunner til jeg studerer spesial pedagogikk. Siden jeg sluttet på videregående, har jeg vært på søken etter hva jeg har jeg vil jobbe med. Har alltid likt barn, og de svakere i samfunnet. Men det var ikke før jeg begynte å jobbe med det for et og et halvt år siden, jeg skjønte det var det som passet meg best. Dette er noe jeg virkelig brenner for! Mener at alle mennesker uansett deres forusettninger har en sjansje i livet og en mulighet til å utvilke seg videre, og det vil jeg gjerne være med på til å få skje! :)

Hva liker du best å spise til middag?
Jeg er ganske allsidig når det gjelder matveien. Men skulle jeg fått velge hva jeg ville er det laks eller hummer som lyder best! :) Ellers er jeg veldig glad i grønnsaker.

Hvilke ting MÅ du få opplevd før du dør ?
Reist jorden rundt, fått familie og kommet over min verste frykt.

Hva er den ene personen du ikke kan leve uten?
Mamma, er grunnen til at jeg er her og at jeg fortsetter å leve! Hun er fantastisk på alle måter, en god støttespiller / venn/ dømmer meg aldri og elsker meg for den jeg er!

Hvorfor blogger du?
Bloggingen startet at jeg og en venninne ble intervjuet om blogging. Før tenkte jeg at blogging ville vært for personlig, men har forandret helt tankene mine rundt det. Jeg liker blogging fordi jeg kan skrive alt som faller meg inn, som jeg tenker på, intresserer meg for , for få ny kunnskap, forståelse av andre osv.  Det som er immari kult at det er en helt egen blogg verden, og det er utrolig mye intressant. Jeg lærer masse av alle dere andre bloggere hver dag! :)


Hvor av de stedene du har vært er ditt favorittsted?
Asia, nærmere bestemt Bangkok eller Phu Quoc. Bangkok kjenner dere alle til, men Phu Quoc er en liten øy utenfor Saigon i Vietnam, med mest lokal befolkning, med andre ord lite tilrettelagt for turister( var slik hvertfall for 2 år siden!). Små tettsteder bygd av befolkningen selv, med det de har for hånden! Love it there! ;)

phu20quocHva gjør det gladere enn gladest på en trist dag?
At de nærmeste er der for meg eller tilstede på dagen og snakke om andre morsomme ting! 

10 topp bloggere:
1.  
http://talkiewalkie.blogg.no/
2.   http://asperger.blogg.no/
3.   http://trippel9.blogg.no/
4.   http://sofsen.blogspot.com/
5.   http://fashionaddict.blogg.no/
6.   http://camilla.blogg.no/
7.   http://princessusanna.blogg.no/
8.   http://frokenmakelos.com/
9.   http://heidilarsen.blogg.no/
10. http://linnelisabeth.blogg.no/


Vinneren av overaskelsen er http://kristinaandersen.blogg.no/!! Gratulerer!!
Sender du meg en mail om fullt navn og adresse, kommer pakken i posten! :)

The battle of '85 has been, del 1!

I inspirasjon fra året jeg ble født og filmen "music and lyrics" lager jeg mitt eget " the battle of the '80s" has been.

Men først litt om musikkåret 1985:
-LIV AID konserter i regi av Bob Geldof får å hjelpe sultekatastofen i Afrika (35 mill. trenger hjelp!!).
-Bobbi socks vinner MGP med låt; La det svinge.
-Aha gjør det bra najonalt og internasjonalt med låta; Take on me!

Det går ut på at vi sammen skal kåre den beste sangen av sanger som er gått i glemmeboksen. Har du noen flere låter vi bør ta med , skriv en kommentar og jeg sier ifra når avstemmningen starter! Eneste kriteriene er at sangen må være fra 1985 og ikke en kjent sang vi hører på fortsatt den dag i dag! Det kan være på alle språk!   

Jeg svarer på spørsmål fra DEG!! :)

Etter mye blogglesning ser jeg en trend med spørsmålrunder. Men jeg kan jo ikke være noe unntak og skal ha en sprøsmålrunde snart. Men får å kunne holde denne spørsmålrunden, vil jeg gjerne ha ditt spørsmål!

spm1
Det er ingen regler for hva jeg svarer på, men føler jeg spørsmålene blir for intime eller personlige, kan det hende jeg ikke svarer! Jeg kan kontaktes på mail; alexandrasworld@live.com

Da gleder meg meg til DITT spørsmål, det vil også bli trekking av et tilfeldig av ett spørsmål. Vinneren får en overaskelse i posten! ;)
 

Politikk helvete!

Er jeg den eneste som syns politikken er et eneste stort kaos, og syns det er litt vanskelig å holde styr på det? Hva skal man stemme når det kommer valg? Hva er egentlig forskjellen mellom partiene, og hvem får faktiskt gjennom sakene sine?

politikk83I mine ører høres nesten alt det samme ut. Jeg har fått med noen ting, men ikke dybden av hva de mener. Kanskje du kan hjelpe meg å få litt struktur over politikken vår. Tidligere har jeg hatt den holdningen at det ikke er noe poeng å stemme. Dette fordi jeg kun er en person og ikke kan gjøre så stor forskjell. En annen viktig grunn er jeg har et inntrykk av at selv om vi får ny regjering, at det ikke skjer så mye forandring. Og at innen deres periode er over, skifter vi tilbake til slik det var før eller lignende.

Bare se på alle reformene vi har hatt i skolen. De forandrer seg fra å gi læreren spesifikke krav de må fylle, til mye frihet, og tilbake igjen. Det virker for meg som forandringer tar så lang tid, at de faktiskt ikke skjer fullt ut, men halveis og ender med å ikke egentlig ha påvirket så mye alikevel. Et annet perspektiv som er vesentlig å nevne er pålitigheten til politikkerne. Bare se på vår regjerning akkurat nå. Før de kom til regjerning, lovte hvert parti oss gull og grønne skoger. Så kommer i partiene i en samlet regjering og må faktiskt droppe noen deres egne kjernesaker for andre og inngå kompremiss for overleve. Har partiene fått til det de lovet i det lange løp da? Et eksempel er SV og miljøpolitikken, hvor det hvertfall i media sier de har feilet litt..
 
Som du sikkert skjønner trenger jeg DIN hjelp til å forstå hva som skjer i politikken. Hvilken hjertesaker har de forskjellige partiene?Hva er hovedforskjellene til de forskjellige sidene?  

Send kort da vel!

Igår så vi på I en gåte i et speil. En norsk film om en ung jente med kreft. Kort fortalt handler det om hennes hverdag med familien, sykehus, sykdommen og tanker rundt livet og menneskene her på jorden. Allerede tidlig i filmen introduseres vi for en engel, med lyst på å viten om hvordan det er å leve som menneske. De utveksler tanker her på jorden og i himmelen
Denne filmen fikk meg til å tenke veldig! Vi mennesker setter så lite pris på det rundt oss. Men burde nyte livet og gjøre det man kan fullt ut. Livet varer ikke så lenge at vi har tid til å sløse det bort på betydningsløse ting. Jeg vet, at jeg er på denne måten og. Av og til er overfladiske ting og mennesker veldig behagelig å ha rundt seg, og det skal vi selvfølgelig ha og. Men vi må lære oss å uttrykke på gode måter til andre at akkurat DE betyr noe for deg. At den personen gjør en FORSKJELL i mitt liv. 

Jeg har en del slekt i Sveits. De er det lenge siden jeg har snakket med! Så nå skal jeg sende de et gammeldags kort for å vise at de betyr masse for meg! Gjør det samme til noen du bryr deg om da vel! :) <3

Hvem ville du sendt en oppmerksomhet til? Setter vi mennesker for lite pris på livet!   

Ukjente for meg, er de det for deg?

Etter dagens blogglesning, satte http://trinegrung.blogg.no/ noen spor hos meg.

1.Esmée Denters (født 28. september 1988 i Oosterbeek, Nederland) er en nederlandsk sanger som ble oppdaget på YouTube i august 2006. Det begynte med at hun sendte inn videoer av seg selv fra et webkamera på barnerommet. Hun har signert med Tennman Records ved Justin Timberlake. Hun var 17 år gammel da hun flyttet til den lille byen Oosterbeek utenfor Arnhem, sørøst for Amsterdam, sammen med moren sin.

Ved hjelp av et enkelt web-kamera spilte hun inn en video av seg selv der hun sang TLC-låta «Waterfalls». Dette var den første videoen hun sendte inn av seg selv. Da Denters postet videoen på YouTube, fikk hun umiddelbart gode tilbakemeldinger fra andre brukere, som elsket talentet hennes.

Denters fortsatte å legge ut videoer av seg selv og sa at hun vil aldri kom til å glemme at det var egentlig fansen hennes som hjalp henne gjennom alt dette. Selv om Denters er en superstjerne, har hun ikke sluttet å legge ut sanger av seg selv. Hun har sagt at det er jo tross alt YouTube og fansen som hjalp henne. Hun sendte coverlåter av Cassie, Natalie Imbruglia, Alicia Keys, Vanessa Carlton og mange flere. Flere og flere YouTube-brukere har fattet interesse for de enkle videoene av den søte jenta som synger foran pcen på pikerommet, som har et så stort talent.

(Hentet fra Wikipedia)

 

2.Visste dere at Brooke Hogan, datteren til Hulk Hogans, er artist ? Dette er hvertfall slik og jeg liker det! :) Hun er også ute med et album, Undiscovered. Sjekk det ut! :)


Har du noe musikk jeg burde sjekke ut? Hva syns dere om de to artistene ovenfor? ;)

Park, trening og photoshop :)

Idag har jeg begynt med litt trening igjen. Deilig!! ;) Jeg og Maria jogget gjennom parken, fantastisk å være nabo til en stor, flott grønn park. Mens vi jogget gjennom, med The Killers i ørene, våknet mat sansene våres med grilllukt. Nam nam.. Så nå er vi på veien til parken! Digg med fint vær , litt varme og sol. Vi er en gjeng som skal møtes å grille nå, drikke litt cider og spille litt spill. LIVET ER HERLIG! :) Hva gjør dere for å nyte våren? 

n65705538268529067496349

Idag har jeg også lekt litt med photoshop, så tenkte jeg kunne vise dere resultatet! Jeg er ganske ny på dette, så fikk litt hjelp av denne damen her! :)

Før:
bilde 170

Etter:
bilde 170redigert

 

Jeg trenger DIN hjelp!

Nå begynner sommeren å nærme seg med stormskritt og jeg føler ett visst ansvar for å bli bikiniklar igjen. Og det er her DU kommer inn!

bikini

Min forhistoriske trening, går ut på (får håpe jeg ikke er alene om dette.. ) at jeg etter en periode med aktiv trening finner det mye mer spennende å gjøre ALT annet. Jeg gir altså litt opp, eller motivasjonen faller bort. Jeg er sikkert ikke alene om å ha vært støttemedlem på Sats, og andre steder. På bakgrunn av dette trenger jeg derfor dit råd. Hvordan kan jeg trene og holde motivasjonen oppe gratis? Treningen bør være noe jeg faktiskt klarer å gjennomføre! Hvordan er ditt forhold til trening?

Til slutt legger jeg inn noen bilder av hvordan jeg gjerne skulle sett ut i sommer :)

bikiniylb3032bikini 2

Måndens blogger i Mai!

Denne månden skal jeg trekke frem en liten annen type blogg en sist!

39461421241986779030n600

Maria Moe har en annerledes blogg enn mange andre. Hun har en stor interesse for bilder, sjeldnere og mer spesielle bilder.  Måten hun bruker disse bildene på liker jeg. De er fra ulike vinkler og teksten hun kombinerer de med setter hun sammen til en morsom, men alikevel riktig kombinasjon!

Noen ganger lager hun innlegg om dagen sin, kule photoshoots, litt ukjente (men kule!) sanger mm og hun er immari flink til å lage headere. Hun skal lage en header til meg snart, så da kan dere se resultatet! Gleder meg til det!

Er så glad for at det er flere bloggere hele tiden! Blogging er bra altså!!Keep up the good work people!!

Calzone, innbakt pizza med mye fyll og lite deig..

For en helg som har vært! Middag på Aker brygge, pollen, Mgp og 17 mai. GRATULERER NORGE OG ALEXANDER RYGBAK!

eataly
(
Bildet er hentet fra http://www.eataly.no/)


Lekse nr.1: ALDRI BESTILL NOE ANNET ENN DET RESTURANTEN HAR HOVED FOKUS PÅ!

På fredag var vi å spiste på Eataly på Aker Brygge. Eataly er (kanskje ingen stor overaskelse!) en italiensk resturant. Men som alle andre resturanter har de vanlig retter som biff, kylllig og fisk. Å finne resturant når du virkelig ikke vet hva du har lyst på er ikke alltid så lett. Vi strevde hvertfall veldig (gikk rundt leennge og var super sultene), men valgte tilslutt å gå tilbake til Eataly. Vi bestillte en biff og kyllingrett. Biffen var mør, og kyllingen lignet på en suppe med kokt kylling i (det var selvfølgelig bare litt kraft i bunn). Ingen ekstraordinær opplevelse for å si det sånn! Eataly er sikkert bra, men for all den da bestill italiensk mat!

Også litt syting:

Pollen allergi, er noe jeg har vært litt plaget av før. Men har aldri vært så mye, så har ikke sjekket det ordentlig. Det er (som sikkert mange vet!) mye pollen i år. Jeg er ikke så vant til så sterk tilstand. Maange som har pollen allergi i Norge! Så her har jeg hentet inn litt info (fra Wikipedia):


Pollenallergi
er en atopisk allergi som rammer mennesker som er overømfintlig mot pollen, kjent som blomsterstøv. Det som forårsaker den allergiske reaksjonen er proteinene i pollenet. Pollenallergi er årsak til høysnue og sommerastma og er vanligst mot pollen fra vindbestøvede planter, spesielt or, hassel, bjørk, gress og burot. Det forekommer oftest i aldersgruppen 5?40 år.

Pollenallergi er ikke en sykdom, men en måte å reagere på. En form for overfølsomhet som skyldes spesielle forandringer i kroppens immunforsvar. Siden 1989 er det forsket på en teori som kalles hygienehypotesen[1] og som blant annet søker å forklare denne type allergi og følgesykdommer som en autoimmun reaksjon. Allergi kan utløse ulike sykdommer og plager. Folk med kraftig pollenallergi har for eksempel en høyere risiko for å utvikle astma enn personer uten.


11899179img1899111

(Bildet er hentet fra nrk.no)

Og så til de store feiringene:

Vi vant Melodi grand prix (akkurat som du ikke har fått med deg det allerede!) og denne anledning hadde vi MGP vors! Med poengkortene klare, kake og godt selskap fulgte vi med og kommenterte ivirig.  Og hvis han vant avtalte vi en gjeng at vi skulle dra ut, så da ble det bytur også! Etter mye frem og tilbake endte vi på Andy's, (hvor nesten annen hver sang var Fairytale). Masse mennesker og god stemning. Mange ble fulle, og det er et godt tegn på en bra kveld! 
Til slutt legger jeg ut noen bilder fra min fine 17 mai :)

bilde 252bilde 251
bilde 253bilde 256bilde 266bilde 276


Har du pollen?Noen erfaringer med det du har lyst til å dele? Hva har du gjort i helgen? Hvordan var din 17 mai?

Her kommer vi marsjerende ;)


12566161img2566028

(hentet fra http://www.nrk.no/contentfile/file/1.2566161!img2566028.jpg)

Idag skal jeg gå i 15 mai tog på skolen. Ungene og kanskje like mye, men også oss voksene syns det er litt stas. Alltid gøy å finne på noe annerledes noen ganger! Skolen jeg jobber på er immari flinke til det! Dette innlegget blir veldig kort, men jeg tar det igjen ikveld eller imorgen! :) Ha en nydelig dag alle sammen!

Hva skal du idag? Hvilken planer har du på 17 mai?

The only thing that's right to say for now..

Den siste sangen til Beatles på albumet The white Album.

Now it's time to say good nightGood night, sleep tight
Now the sun turns out his light
Good night, sleep tight

Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you

Close your eyes and I'll close mine
Good night, sleep tight
Now the moon begins to shine
Good night, sleep tight

Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you

Close your eyes and I'll close mine
Good night, sleep tight
Now the sun turns out his light
Good night, sleep tight

Dream sweet dreams for me
Dream sweet dreams for you

Good night
Good night everybody
Everybody everywhere good night

God morgen, Sunshine! ;)

Dette blir et kort innlegg, siden jeg snart må på jobb. Det første jeg merket når jeg tittet oppi takvinduet mitt på rommet, var plask plask og enda et plask. Ånei, det regner! Jeg jobber på skole skjønner dere, og må derfor være litt mer ute uansett været. Så motto; det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær stemmer. Men denne frøkna hun har ikke alltid like bra klær.. 

regn1Rart med det. Vi er så overfladiske (jeg og! Kanskje spesielt jenter..) at vi helst går uten ordentlig kvalitetsklær i kulde og regn. Men der jeg jobber har de funnet løsningen, de har utlånsdresser, som er store, tjukke, blå eller rød dresser som tåler all slags vær! Og det beste av alt er det mye plass under, til den dagens klær!

Jeg har fakriskt en venninne som liker regn. Nå det regner går ut og hun digger følelsen av regnet daler ned på henne! Jeg har selv opplevd det noen ganger, og er man i det riktige humøret, kan det også være digg! Men sola er fortsatt en favoritt hos meg. :) Hva med deg?

Nå skal ta en regndans før jeg hopper i dusjen, slik at den kanskje går bort og den etterlengtete solen kommer tilbake! :)


Da avslutter jeg med et lite rim til deg, på denne regndagen, og håper dere får ut det av dagen dere vil! Hva skal DU gjøre idag da? All work or some pleasure too?

stjerne9stort


Det finnes en liten stjerne som vil lyse på din vei, som vil trenge gjennom mørket. Den vil lyse kun for deg. Det finnes en liten stjerne som vil følge deg på din vei, gjennom livets mange stunder. Den vil aldri svikte deg. Det finnes en liten stjerne som vil spre glede på din vei. Den vil alltid være til stede, denne stjernen er kun for deg. Det finnes en liten stjerne som vil lyse opp din vei. Hvis den får så kan den love at mørket aldri vil komme til deg!  


P.S. Jeg fikk pakken fra Illusion igår, men det var falt av alt for mange paletter, så det blir nok dessverre sendt tilbake!

London calling!
Litt info:
London Calling er en sang av The Clash fra albumet med samme navn. Tittelen referer til advarsler om bombing som ble brukt i London under 2. verdenskrig. Joe Strummer og Mick Jones skrev sangen som en reaksjon på den spente atomvåpen-situasjonen på 1970-tallet. Blant annet blir «nuclear error» nevnt i teksten. Dette refererer til Three Mile Island hendelsen tidligere i 1979. Sangen har også mange andre referanser til oversvømmelse av London og det at punken på dette tidspunktet var «død».


(Hentet fra «http://no.wikipedia.org/wiki/London_Calling_(sang)»)

Teksten:
London calling to the faraway towns
Now that war is declared-and battle come down
London calling to the underworld
Come out of the cupboard, all you boys and girls
London calling, now dont look at us
All that phoney beatlemania has bitten the dust
London calling, see we aint got no swing
cept for the ring of that truncheon thing

Chorus
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the wheat is growing thin
A nuclear error, but I have no fear
London is drowning-and I live by the river

London calling to the imitation zone
Forget it, brother, an go it alone
London calling upon the zombies of death
Quit holding out-and draw another breath
London calling-and I dont wanna shout
But when we were talking-i saw you nodding out
London calling, see we aint got no highs
Except for that one with the yellowy eyes

Chorus

Now get this
London calling, yeah, I was there, too
An you know what they said? well, some of it was true!
London calling at the top of the dial
After all this, wont you give me a smile?

I never felt so much a like


Hva slags forhold har dere til gammel musikk? Noen gamle slagere dere ikke kan glemme? Jeg vil gjerne høre fra DEG! :)

Venter i spenning!

Nå har jeg bestillt mine første produkter på nettet, en pakke fra ebay og en fra Illusion.no. Begge pakkene er sendt, så jeg burde vel ha det innen noen dager! :)

toppon4378033361a

fra Illusion.no

kjoleon4658535202b

Fra Illusion.no

Har dere noe erfaring med nettshopping?

Noen blir glemt, mens andre består!

Tora, en av mine bestevenner, introduserte meg til denne karen allerede på barneskolen og jeg ble hekta. Selvom jeg har de siste årene har også funnet mye annen bra musikk, blir han aldri glemt. Ingenting er som å høre denne fantastiske karen synge en låt, jeg hvertfall roer meg ned, og får en et smil og en god følelse inni meg!
Det finnes mange myter om 2pac, den største av dem alle er vel om han lever eller ikke. Flere mener de har bevis som at han har brukt joggesko lagd etter han død i videoer, det at de aldri fant liket hans. Mange snakker også om 7 dagers teorien gjennom dødstidspunktet, og at han døde 7 dager etter han utga Makvelli. Etter hvordan 7 dagersteorien, skulle han ha kommet tilbake i 2007, men det gjorde han ikke. Derfor har jeg hvertfall sluttet å tro det! Men han er verdt å minnnes om!


Dette innlegget er inspirert av denne bloggen. :)

Jeg trenger deres råd!

Dette er en fortsettelse av forje innlegg. Siden jeg har blitt frastjålet en del sminke, trenger jeg å kjøpe ny på den billigste måten. Og da tenkte jeg på å kjøpe det på nettet! 

maccosmeticsoriginalsproductsthumb


Hvor er det bra å kjøpe sminke på nett? Jeg ser etter merker som Mac, Bobbi Brown, Nars, Lanecome.. Hvordan vet jeg at det er trygt å kjøpe på nettsiden og den totale prisen på varene?

Når jeg trenker nettshopping, tenker jeg på ebay egentlig. Men det må jo finnes flere sider! ;)   

Hva med å vise litt respekt til husvertene?


Jeg håper virkelig du har dårlig sanvittighet nå. Hvordan kan du ta deg til rette og gå i mine saker og forsyne deg?!

Igår hadde vi fest. Stemmningen var høy, mange venner og bekjente samlet til tapas og kos. Det var egentlig en veldig bra kveld, alt gikk som det skulle. Venner som ikke kjente noen, ble kjent med nye, gamle fikk catchet opp eller ble enda bedre kjent, litt flørt og masse moro. Noen ble med videre ut, enda mere moro! Dans på dans, og masse gamle slagere. Majorstua og Yatzi (mye folk, lite plass, men godt selskap og gode drinker oppveiet for alt det ;) ) var der det skjedde igår!

Men så våkner jeg idag tidlig, går ut på badet for å stelle meg. Løfter tilfeldig i toalettmappen min i skapet. Hmm.. så veldig lett den var blitt. Kikker oppi, og halvparten av sminken er borte. Etter å ha lett en stund rundt og snakket med romkameratene mine, er jeg 100 % sikker på at noen har stjålet de!

For en ekkel tanke, Blant våres venner og bekjente er det en tvy, Hvem kan det være? En som ønsket å gå inn i skapet mitt for å ta sminken jeg bruker. Er det mulig å vise så lite respekt for oss som inviterer. Man ville trodd man kunne ha sminken sin på badet, uten at det er borte dagen etter. Fungerer denne verden slik at vi må låse alt inne og ikke kan stole på noen i det hele tatt?!!  Jeg er så forbannet over dette, det koster meg mye penger og tanken på at en jeg kjenner stjeler tingene mine, kanskje en venn av meg til og med? Hva kan jeg vite...

tyv


Har dere opplevd noe sånt før på fest?


Gøy med bursdag!! :)


Da var det igjen tid for den ene dagen i året. Siden det er min 24 gang jeg feirer bursdag, begynner jeg å bli vant til det. Men utrolig hyggelig oppmerksomhet fra alle som bryr seg.

Iogmed at eksamen nærmer seg (imorgen faktiskt) gikk mye av dagen til å lese. Men hadde bestemt meg for å feire litt alikevel.

Mamma og jeg har begynt å få en tradisjon med lunsj på dagen. Det skikkelig hyggelig og få sett hverandre og skravla litt! Rart dette med mødre, hvordan de kjenner deg så utrolig godt og nesten uansett aksepterer deg akkurat som du er. Mamman min er FANTASTISK! ;) Vi har siden jeg har vært liten alltid hatt utrolig forståelse for hverandre. Egentlig er vi ganske like både på innsiden og utsiden!

Kaken på bilde under bakte en venninne av meg! Tusen takk Maria!! Hun stod opp klokka 7 før jobb, bare for at jeg skulle få kake. Det er en god venn det! Begge jentene jeg bor sammen ( da inkluderer jeg NIna og, om dere ikke skjønte det) var en stor del av dagen! Jeg er såå glad at vi bor sammen og at dere er så nærme som dere er. Alltid like gøy etter en kveld ute eller noe spennende har skjedd. Vi løper inn til hverandre når vi har våknet og forteller alt gossip, noen ganger litt for mye og plutselig har gått 3 timer. Har alltid ønsket og hatt det sånn, der jeg bor! :) Glad i dere jenter!!
bilde 165

Etter lesing var det middag på Fridays (ja, faktiskt spiste jeg "junkfood" på bursdagen min, Selv om jeg egentlig ikke er så glad i det!.. hehe, men forandring fryder). Vi koste oss på Fridays, hyggelig mennesker som betyr mye for meg gjorde måltidet enda bedre! Det var den første dagen til kelneren, men han hadde klarte seg bra. Og gavene, her må det sies at jeg ikke er så glad i å være midtpunktet. Jeg blir flau og satt ut. Fikk masse fint alt fra lesestoff, roser, penger, kjole til vin, armbånd og parfyme! Hvordan takler dere oppmerksomhet? 

 bilde 167

Og når vi er inne på oppmerksomhet her. Før jeg kom hadde 2 venninner ordnet overaskelse til meg fra Fridays. De gikk hardt til verks og ble nesten kjent med alle som jobbet der.Så når vi var ferdig med å spise kom det plutselig en stor is med stjerneskudd på. Heldigvis sang de ikke. ( Det har jeg nemlig opplevd før, det er flaut det. Når hele resturanten synger for deg, selv de du ikke kjenner!) Isen med karamell var så mektig at jeg orket kun 2 skjeer, men vi delte det brodelig!

bilde 170


Etter middag var det ut på byen, flere kom og det ble mange bursdagsdrinker på meg! En super dag!! Takk til alle som var med å feire den! You know i love you guys! ;)
hits