juli 2010

Prosjekt; bilder en tidlig morgen!

Jeg har har blitt anbefalt å enten ta det på tidlig morgen (sånn klokken 5-6 om morgenen) eller på ettermiddagen, dette fordi lyset er mye mer spennende da.

Disse bildene er tatt om morgen:
Hvem likte du best? Noen egne erfaringer med tidlig og sen fotografering?

Den vanskelig praten!

Med vanskelig prat tenker jeg på den du tar når noe er galt eller feil. Den praten du må ta for å ordne opp, som man ikke alltid vet utfallet på. Det kan være når kjæresten gjør noe du ikke liker, en venninne eller en kollega du har en misforståelse med eller kanskje du må sette barna dine på plass. Jeg liker ikke konfrontasjoner, selv om de er nødvendig iblant. Det positive slik jeg ser på det er at veldig ofte går det bra og at man går videre i livet med konflikten bak seg. Man kan få ett mye sterkere bånd, fordi den relasjonen man har tåler en konfrontasjon. Man blir bedre kjent med hverandre og finner forhåpenligvis en løsning sammen. Jeg er ikke alltid så god på dette, men prøver å bli bedre til det. Det er viktig å sette sine egne grenser til de i livene våres.Her er mine tips til hvordan man kan gjøre en konfrontasjon best mulig:

- Snakk med hverandre om ting før de blir for store.

- Vær en minst like god lytter som forklarer.

- Vær åpen for den du konfronterers side av saken.

- Prøv å snakk i et lavt stemmenivå.

- Kanskje det kan være lurt å bytte på tur når man snakker..?

- Innse dine egne feil, likeså som andres feil. Man er alltid to om det som utgjorde konfrontasjonen.

- Tenk over det du skal si på forhånd.

- Snakk fra hjertet ditt.

- Prøv å demp sterke reaksjoner, de gjør det bare verre.

- Ikke overdriv for mye

- Søk løsninger på konflikten begge er fornøyd med.

- Prøv å ikke vær for dominerende.


Hva syns du er viktig i slike konfrontasjoner? Hvordan reagerer du når du blir konfrontert?

Den store flyttingen!

Nå midt i denne flytteprossesen er det mange problemer som dukker opp underveis. Som gravid er jeg ganske avhengig av bærehjelp, og tekninske ting kan man ikke akkurat si er min sterkeste side. Men med en telefon, og hjelp fra fagpersoner ordner det meste seg. Det er deilig å kunne fikse sånne ting selv og jeg merker jeg blir litt stolt av meg selv, når jeg vet at det er min skyld det ble ordnet. En ting man ikke kan være foruten (eller det blir vanskelig og tidkrevende hvertfall) under flytting, er hjelp fra andre! Så sett pris på det, og hvis din takknemlighet ovenfor de i ettertid!  
Her er noen tips til hvordan gjøre en flytting enklere:


Før flyttingen:

- Planlegg en dato og tid med de som skal hjelpe deg på forhånd.

- Pakk alt klart til de kommer.

- Skriv på hva som er hva og få med det viktigste først.


På flyttedagen:

- Følg planen som er satt opp(f.eks. det tyngste først, møbler ect.).

- Ta pauser og drikk/spis underveis, slik at man har krefter.

- Sett det du kan på riktig plass raskets mulig (riktig rom ect.)

- Saml rotet på få steder.

- Ha noen pyntegjenstander tilgjenglig, da blir det raskere hyggeligere.


I etterkant:

- Begynn med å gjøre en rom koselig av gangen (jeg prioterte seng, sofakrok og kjøkkenkrok).

- Få fikset tv og internett raskt, da føles man seg mer på nett med andre og har noe å slappe av med. Evt. kan litt musikk hjelpe utrolig!

- Ikke stress, og overdriv arbeidsmengden, du har ikke dårlig tid.

- Ta pauser og husk å spise (ikke så lett når man vil være effektiv og ordne alt).

- Bruk den hjelpen du har rundt deg, når de er der (som f.eks. med embalasje)

- Fjern søppel raskt, det vil føles mindre kaotisk da.

- Gjør det hyggelig, med te, litt snacks og musikk i bakgrunnen.


Og sist men ikke minst IKKE SETT FOR HØYE KRAV TIL DEG SELV!Hva syns du er viktig under en flytting?

Mors uke 27, barnets uke 25!

Klokken er tidlig en dag midt ferien. Jeg sitter å hører på radioen og ser på møbler før flyttingen nærmerer med seg med stormskritt. Livet er bra og jeg smiler av glede for alt det gode som skal skje i fremtiden. 

Nå er jeg allerede i uke 27 i graviditeten. Tigergutt sparker og beveger seg hele tiden. Det er så gøy, og jeg gleder meg stort til han er i armene mine. Livet er virkelig i en stor forandring, en stor positiv forandring! Denne flyttingen presenterer litt for meg startet på denne nye fasen. Ting ordner seg, og jeg har stor tro på at fremtiden våres kommer til å bli kjempe bra.

I uke 27 på Klikk sine hjemmesider, er det bevegelse i fokus der og. Så alt går i riktig retning. Merker jeg begynner å bli litt tyngre og at det å gå i riktig stilling ikke alltid er like lett. Men jeg prøver å fokusere på holde riktig stilling.

Babyen har nå blitt cirka 32cm og veier cirka 850 gram. Kroppen er nå større enn hodet. Nå ligger livmoren fire til fem centimeter over navlen.


For høre ulike kommentarer og vektøkingen. Virker som de fleste har ett veldig inviduelt syn på hva som er normalt. Men prøver å fokusere på å spise sunt og ta vare på meg selv. Har fått cravings på melk, noe jeg ikke har drukket siden jeg var liten. Nå er det godt med et kaldt glass melk når man er tørst! Tenker litt på navn, men syns det er veldig vanskelig å velge ett. Har dere noen forslag på fine navn til oss?Hvordan er sommeren din? Hva ville du kalt din sønn?

Med kursen mot havet!

Har litt dataproblemer om dagen og bruker tiden på mye annet enn blogg, siden jeg har et kjent fenomen som kalles ferie! Deilig med fri, gode venner, musikk og kos. Slottsfjell er kjempe bra. Den beste og siste dagen er ikveld.  Har tatt en del bilder, som jeg vil dele etterhvert.  Men her bilder fra seiling tidligere denne uken!

Hytte på en øy kan være kjedelig når været ikke er helt topp, men ikke når du har en onkel med seilbåt er ikke det ett tort problem. Vi seilte med kursen mot havet og nesten "kantret" flere ganger. Det er ikke farlig, men helt naturlig for en seilbåt. Faktisk fra der vi stoppet, om vi hadde holdt de 6.5 knopene hadde vi brukt 12 timer til København. Vinden blåste en del, og regnskyen klart vi akkurat å komme oss unna!  Med godt selskap og litt lett servering fra Sverige på tilbakeveien var turen komplett. Anbefaler å seile, det er kjempe gøy! 

Liker du å seile? Hva gjør du når det er sommer og dårlig vær?

 

Yammi muffins!

Muffins eller cupcakes er virkelig i vinden om dagen. Det finnes mange forskjellige typer; med bær, sjokolade, nøtter, grove, osv. Det er vel egentlig bare fantasien som stopper oss på denne fronten. Jeg liker litt motstand i kaken og sitron.

Sitronmuffins med linfrø
1 porsjon gir ca 20 muffinsDette trenger du:
150 g brunt sukker
150 g smør
2 stk egg
1 revet sitron
1,5 dl melk
2 ts bakepulver
250 g mel (jeg bruker 1/3 sammalt og 2/3 fint)
1 dl linfrø
Rosiner 

Dette gjør du:

1.Rør smør og sukker sammen. 2.Tilsett ett egg om gangen, revet sitronskall, melk og mel blandet med bakepulver.


3.Ha røren i muffinsformer med en skje. Stek kakene ved ca. 175 C i 15 - 20 minutter. 

4. Jeg pyntet de enkelt med melis blandet med sitronsaft.  Hvilken søtsak liker du best? Hva lager du når du skal imponere?

Showtime!!

Nytt objektiv, fotopass til slottsfjell, gode sandaler er kjøpt og pakking av klær er igang. Nå er det ikke lenge igjen til festivalen starter. Værmelding er noe varierende, men med støvler, regntøy og en god innstilling skal nok det gå bra.


Tidligere har vi i jentegjengen planlagt litt hvem vi synes er interssante å se. Her er hva vi kom frem til:

Torsdag:
Susanne Sundfør
Belle og Sebastian
Siver Høyem

Fredag:
Donkeyboy
Kråkesølv¨
Kelis
Shining
Giggs
Sandra Kolstad

Lørdag:
Timbuktu
Karpe diem
Mew
Lisse
Frøy Agree
Veronica Maggio

EN veldig positiv ting med Slottsfjell er at de gir underground og ukjente artister muligheten til å opptre på en mindre scene. Håper jeg får tid til å høre på den scenen og, alltid gøy med ny inspirasjon. Nå venter pakking, før jeg drar snart.

Vacation, here I come!!

Effektiv morgen!

Idag har jeg vært veldig effektiv. Bakt muffins og lagd omelett, vasket klær, skiftet segetøy og vasket gulvet i leiligheten. Deilig når man får gjort litt. Her er oppskrift til både omelett med løk og sjampinjong!Du trenger:

4 egg
Halv løk
1 neve raspet ost
1 raspet sjampinjog
1 neve gressløk
Salt
Pepper
Litt melk


1. Bland sammen egg, melk, gressløk, pepper og salt. 


2. Rasp og skjær opp grønnsakene.3. Stek løk og sjampinjong i pannen noen minutter (til det har fått litt farge) og hel eggblandingen i pannen. La dette steke til den har blitt litt fast og legg litt ost over på toppen.

4. Forvarm ovnen på 150 grader, og sett den inn i ovnene i ca 5 minutter. Skorpen skal da ha litt farge og være fast.

Kan serveres med ristet brød og philadelifia ost! 

Tanken bak det nye designet!

Da er et litt enklere, og  mer stilrent design på plass. Jobbet noen timer med det igår, i tilegg at jeg ar fått litt hjelp av Fixmeta med koder i siste liten. Her er noen tanker om hvorfor jeg har valgt akkurat dette designet og hva symbolene betyr for meg. 
 

Livet mitt er i en stor forandring, den største forandring på mange måter livet kan ha. Min personlig mening er at forandring er et viktig element i livet, det er da vi kjenner vi lever. Forandringer kommer uansett om vi ønsker det eller ikke. Det kan føre til positive og negative etterfølger, noe du kan styre med holdning til livet. Ved å leve nå, og sette pris på det du har, og heller la bekymringer og fremtiden komme når den kommer. 

Sommerfuglen er mitt symbol på forandring, og hvor vakker en forandring kan være. 


38_large

Overflod
er ikke å ha mye, men å være bevisst på kvaliteten i alt du har. 

For en uke siden fant jeg er butikk i Bogstadveien som selger krystaller og steiner. Å tro på at steiner har evner , er litt overtroisk. Men første gang jeg besøkte dette stedet, fikk en merkelig følelse basert på bakgrunnsmusikken og selgerens aura. Jeg ble rolig med en gang. Vi fant tonen og hun fortalte meg blant annet at  man valgte en stein eller krystall selv og det var det som var viktig. 

Jeg valgte krysokolla , etter å ha lest meningen med steinen, skjønte jeg egentlig hvor godt den passet til meg. 

Gir healing av følelser ved hjelp av hjertets uselviske kjærlighetskraft. Gir følelsen av at alt i grunnen er slik det skal være. God for den som arbeider med mennesker . Når du arbeider fra hjertet, tappes du ikke like lett for krefter. 

Det var det jeg trengte den dagen og henger vedlig i tråd med min tankegang og levemåte hvertfall per dags dato. 

Stilen:
Jeg liker rolig, og enkel stil. Det skal være lesbar og en design som det er lett å finne frem i. Fargene skal ikke være forstyrrende og ta oppmerksomhet fra budskapet fra innleggende. 


Hvordan likte du designet? Hva setter du høyest når du lager ett design? 
Radiohits man aldri glemmer!

Sitter og syr putetrekk til stolene, og hører på radioen samtidig. Musikken gjør arbeidet mer intressant, men må være litt rolig musikk for å klare å konsentrere seg om litt pirkete arbeid! 

Her er noen radiohitsene jeg liker:Hva hører du på om dagen? Noen musikktips?

Ca. 15 uker igjen...!

 Min uke 25, barnets uke 23:

 

Foto: Mariel Morland

 


Har du ikke begyne å trene opp bekkenbunnsmuskulaturen er det på tide å begynne nå.

Hvis du er i arbeid, nærmer tiden seg for å søke permisjon. Søknadsskjema får du på trygdekontoret .

Det samme skjemaet bruker du hvis du ikke er i permisjonsgivende arbeid, men har krav på fødselspenger .

Mange syns det er koselig å synge for babyen sin, og den kan faktisk visstnok kjenne igjen både sanger og stemmer når den kommer ut. Dette gjelder både mor og fars stemme fordi den har hørt dem så mange ganger.

Har du ikke begynt å trene på knipeøvelser før, så kan det være på tide. Dette er for å trene oppbekkenbunnsmuskulaturen slik at du ikke vil lekke urin etter fødselen (eller siste del av svangerskapet). Når du først har trent opp disse musklene behøver du ikke å gjøre så mange knip om dagen.

Måten du "finner" dem på er enten ved å stoppe urinstrålen når du sitter på do, holde igjen litt rett og slett og så slippe. Dette skal du ikke gjøre til noen vane fordi du kan risikere å ikke få tømt urinblæren skikkelig og det kan gi problemer som blærekatarr.

En annen måte å gjøre det på kan være å sette en finger opp i skjeden og knipe rundt den. Når du så kjenner hvilke muskler det er du skal bruke er det bare å sette i gang å trene.

Hvis du i løpet av dagen kan gjøre fem knip i burde du ganske snart ha en mye bedre kontroll.

Knip musklene sammen og liksom løft skjedebunnen litt opp, gjerne mens du teller til fem, hold så litt og slipp så sakte ned igjen.

Rett etter fødselen vil det være vanskelig å kjenne disse musklene igjen, men det er bare å begynne og så kommer det seg etter hvert.

Det har også en positiv innvirkning på seksuallivet fordi det øker følsomheten og kontrollen din inni skjeden.

Knipeøvelser kan også hjelpe og forebygge hemoroider, og ufrivillig fjerting.

Gode bekkenbunnsmuskler er også med på å stabilisere bekkenet ditt og gir deg derfor også en bedre holdning og sterkere rygg.

Knipeøvelser kan du gjøre hvor som helst og når som helst, det er ingen som kan se det på deg!

 

Tumblr_kwyucwzga91qa7ajjo1_500_large


Gni mot der babyen sparker og få kontakt med babyen.

Fra denne tiden skal du kjenne bevegelse fra barnet hver eneste dag.

Husk at du er den eneste som kjenner barnet mens det er inne i magen, og du må tro på det du kjenner. Aktiviteten kan variere fra dag til dag.

Babyen er nå cirka 30 cm lang og veier cirka 650 gram!

Du kan noen ganger "hilse" på babyenved å støte lett imot den delen som sparker ut av magen din, gni litt og gi litt kontakt tilbake.

Nå har den fått negler både på fingre og tær.

665594-7-1277669193618_large

Foto: June Holm Sundet /weheartit


Hvor langt er du kommet? Hvordan er formen?

 

Opppussingsprosjekt!

Om 15 - 20 dager skal jeg flytte, slik at vi får litt større plass. I den forbindelse har jeg tenkt til å pusse opp noen møbler, med en start på et bord og 6 stoler. Liker å være kreativ og har gledet meg til dette en stund. Idag er fokus på innkjøp av materiale og andre ting vi trenger, og kanskje en tur til Ikea for litt inspirasjon.  

Stue

ARBEIDPLASS I STUA: Skrivebordet er et sengebord med hjul, fra Ikea. Det tar liten plass, men gir god arbeidsflate. © FOTO: Yvonne Wilhelsen

Balkong
LUN UTEPLASS: Balkongen brukes flittig og har plass til både en liten sittegruppe og solseng. © FOTO: Yvonne Wilhelmsen

Stue

SPESIALLAGD: Bokhyllen er inspirert av designeren Terence Conran, men bygd i en størrelse som passer stua. © FOTO: Yvonne Wilhelmsen

Jeg har planer om å ha en blanding av blanding av cheap chick og shabby chick. Holde rommet lyst for å få større plass, med innslag av  mørkere farger.

Blir spennende å se hvordan det blir til slutt. Gleder meg til begi meg ut på dette idag!

Hva skal du idag? Bruker du mye gjenbrukt i huset?

Annerledes inspirasjon til barnerommet

Barnerommet, det store prosjektet som summer i hodet under graviditeten. Jeg har lyst til å gjøre det på en billig, men veldig fin måte og med noen få unike elementer. I alle disse tankene, henter jeg mye forskjellig inspirasjon. Her fra Epla.no, ett nettsted som selger og kjøper hjemmelagde og unike ting.

Produktbilde

Fotballelefanten Håvard

Produktbilde

Teddybjørnen Bobby

Produktbilde
Gutta på tur.

Produktbilde

Playmo på lerret

Produktbilde

Wall stickers alfabet (finnes i flere varianter og farger)

Produktbilde

Retro snuffle wall stickers (i ulike størrelser og farger)

Produktbilde
Oljemalt portrett av din kjære

Hvor henter du din interiør inspirasjon fra? Hvilken stil foretrekker du?

Songs of the world cup 2010!!

I år har min interesse for fotball forandret seg. Vm er gøy! Det bringer hele verden sammen. Herlig at det kan skje over en ball, noen spillere og ett par mål! Men det påvirker ikke bare sportsverden og vår hverdag, men musikkverden. Her er noen av sangene som er forbundet med VM 2010!If you get down
Get up Oh oh...
When you get down
Get up eh eh...

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh ehWhen I get older, I will be stronger
They?ll call me freedom, just like a Waving Flag
And then it goes back, and then it goes back
And then it goes backand thats the sign of a victory
and thats the sign of a victoryTCHE TCHE KOULE
TCHE TCHE KOFISSA
KOFISSA LANGA
LANGA TI LANGA
TCHE TCHE KOULE
TCHE TCHE KOFISSA
KOFISSA LANGA
LANGA TI LANGA

(O) WALO ILE BABAWA O - WALO ILE OMON AFRICA
(O) WALO ILE BABAWA O - WALO ILE OMON AFRICA


Hvilken er din favoritt? Hva er dine tanker rundt VM?

Om krig og kjærlighet og sånn..

Krig er grusomt. Krig skaper monster og grusomme skjebner. Kontrasten mellom krig og kjærlighet, viser egentlig hva som er meningen med livet er. Vi får ikke fred, gjennom krig.  Du skal elske din neste, står det i biblen. Hvorfor gjør vi dette så vanskelig...

"The next war will determine not what is right, but what is left!"

Photo_03_hires_large Tumblr_l1eg1qlw5v1qanbtmo1_500_large 

El_mundo_segun_banksy_r3v_wide_large 135958001_5386a81780_o_large 

20081008214830 

"We can't feed the poor, but we can fund a war."

"War is not the answer, for  only love can conquer hate." 
- Marvin Gaye-

Tumblr_l4z1e8utsh1qcy2jio1_500_large 

Tumblr_l0js3sgkmk1qatt0uo1_400_large 

Tumblr_kwngf9cfpx1qzu1fjo1_500_large 

Tumblr_l4wnjitjqr1qabqd5o1_400_large 
Tumblr_l1j0yzkeqi1qaobbko1_400_large 

"The univers is brought back from the brink of destruction,
everytime you smile!"

Tumblr_l4xqzrfttd1qbd6mco1_400_large 

Viser du nestekjærlighet? Hvordan kan vi få verden til å bli et bedre sted for ALLE?

Hvorfor må det alltid gå bra...

Les innlegget først, så bestem deg om du vil se på klippet nederst! I det siste har jeg vært litt på kino. Har sett Dear John, Robin Hood, Remember me, og sex and the city. De filmene jeg likte best var Robin hood og remember me. Remember me, er en av de beste filmene jeg har sett på lenge!!Så hvorfor likte jeg denne filmen best?
Jeg har ikke forandret filmsmak, men er blitt lei alle disse opplagte avsluttningene. Den var annerledes, noe som gjorde den spennende! Spennende er bra, litt action også. Å bli overasket er det beste!

Oppskrift på en velykket film:
1. Dra sammen en god venn eller venninne (noen du kjenner godt!).
2. La den du drar sammen med velge filmen.
3. Ikke les om den på forhånd
4. Ikke se traileren på forhånd.

Hvorfor ikke se eller lese noe om den på forhånd?
Jo, fordi da er dine forventninger til filmen minst mulig, både i positivt og negativt. Da kommer du inn i salen med blanke ark og filmen i sin helhet er den som gir inntrykket, ikke dine fordommer.

Vi mennesker har så mange anelser og dommer på ting. Avogtil, hvertfall på kinoen, kan la kontrollen av disse gå og la noe annet bestemme dine meninger. Å se film på denne måten innbærer selvfølgelig en risiko, fordi du kan ende om med å bli skikkelig skuffet eller syns det er skikkelig kjedelig.

Men de gangene det klaffer, er såå verdt det. Jeg var ettertenksom etter Remember me veldig lenge. Jeg var skikkeilg satt ut og tankene fløy ingen andre steder enn på det som skjedde der. OG det var etter min mening hvertfall en bra mening, som ofte oppleves men da på bekostning av mye mer!Har du sett noen bra filmer i det siste? Hva er din oppskrift på en bra film?

Sommeren til nå i bilder!


Jeg har plassert min blogg i Oslonorske bloggkart!

You're the one I love the most of all!


Jeg har ikke møtt deg, jeg har tatt på deg, jeg har ikke en gang sett deg. Men jeg vet at jeg kommer til å elske deg til den dagen jeg dør og at du er den jeg elsker mest av alle! Det er ekte kjærlighet, også kalt mors kjærlighet! Denne sangen er min sang til deg, den jeg spiller hver kveld når jeg legger meg, og du ofter våkner, min kjære sønn foreløpig i min mage. Jeg gleder meg til den dagen du er her i mine armer! 


There are nine million bicycles in Beijing
That's a fact,
It's a thing we can't deny
Like the fact that I will love you till I die.

We are twelve billion light years from the edge,
That's a guess,
No-one can ever say it's true
But I know that I will always be with you.

I'm warmed by the fire of your love everyday
So don't call me a liar,
Just believe everything that I say

There are six BILLION people in the world
More or less
and it makes me feel quite small
But you're the one I love the most of all

[INTERLUDE]
We're high on the wire
With the world in our sight
And I'll never tire,
Of the love that you give me every night

There are nine million bicycles in Beijing
That's a Fact,
it's a thing we can't deny
Like the fact that I will love you till I die

And there are nine million bicycles in Beijing
And you know that I will love you till I die!

Hvem elsker du mest av alle?

Electrics tester

Jeg er med på en konkurranse fra electrics.blogg.no, hvor man kan blant annet vinne en IPHONE 4. Sikler sånn på den telefonen om dagen. Har i prinsippet vært litt motstander av Iphone, siden det er en sånn veldig trend. Men nå er jeg og nødt til å skaffe meg det snart, når batteriet på telefonen min holder på å gå dundas

.


Dette sier Electrics om seg selv:

Jeg tester mange forskjellige produkt innenfor kategoriene som listet og skriver
omtaler om dem. Jeg har planer om å skrive omtaler over en rekke med produkter, med bilder,
video og guider som hjelpemiddel.
Jeg har også meget godt, kjennskap til Data og tilbehør. Jeg har reparert Pc-er
for kunder tidligere og fått gode tilbakemeldinger. Jeg har bygd mange Datamaskiner til
forskjellig bruk. Jeg kommer også til å legge ut hjelpemetoder innenfor temaet Data og Tilbehør.
Jeg har startet denne siden for å skrive omtaler og tester av produkt, jeg engasjerer
meg for alt inne elektronikk. Eg har også erfaring med RC - båter, biler, helikoptre og fly.
Jeg vil publisere minst 1 innlegg om dagen  fremover når det dukker opp noe,
så det er bare å følge med! :)
Dette sier jeg:

Siden er unik til sitt bruk, har aldri sett lignende jeg hvertfall. Oversiktlig design, noe som gjør det enkelt å finne frem. Personen som skriver bak, virker det som har peilig og stor oppriktig interesse for elektroniske ting. Fint å ha andre bloggere som er det, når du selv ikke er det.
Electrics har lang erfaring å stiller gjerne opp om du trenger hjelp. Har ikke spurt enda, men trolig gjør jeg det i fremtiden. Er selv, ikke den skarpeste i kniven i skuffen når det kommer til data. Jeg vet ikke med deg, men jeg syns bloggverden trenger en slik blogg, og er sikker på at jeg kommer til å lese på denne fremover.
Skal jeg nevne ett minus er det at bloggen ikke er personlig i det hele tatt. Hadde vært intressant å vite hvem som er bak, trenger ikke mye info. Når jeg sier informasjon, tenker jeg da på fornavn, alder, hvorfor denne interssen er så stor osv. Slik at vi har noe å relatere til. Var også vanskelig å legge bloggen til som venn, når personen bak ikke hadde noe link til dette.

Har du en blogg å anbefale? Vært innom denne bloggen? Hva tenker du om Iphone?

hits