september 2011

88/365: Movement

Idag har jeg bl.a. vært på en balettforestilling på universitet og tatt bilder. Bildet under syns jeg er annerledes og interessant. Prøver å komme meg utenfor komfortsonen min og utfordre meg selv.Hva syns dere om en slikt bildet?

86-87/365- Passion of life

Sola skinner, det er varmegrader. Jeg er på vei til butikken, og utenfor sitter denne mannen. Jeg blir så inspirert, der han sitter med lukket øyne i sola og spiller trommer i slutten av September en torsdagsettermiddag. For en lykke å nyte en slik stund på, uten noen bekymringer. 

Han lever i nuet!

i kontrast til gårsdagens bilde, hvor garden står stramt på en rad, og følger alle regler i boka. Samtidig som de beskytter vår kjære kongefamilie og slott.


Hvilken livsstil liker du? Hvordan nyter du livet? Hva syns du om bildene?

85/365: Høst!

Høsten er kommet, og høstbildene er et must. Vi var ute igår og tok litt bilder. Et fargerikt teppe
kler skogen til fest
En vinter i vente
der høsten er best
En tornado av farger
gir sjelen min ro
for her vil jeg bygge
Ja, her skal jeg bo

Naturens stier
de skal vi gå
men husk at du alltid
litt varsomt må trå
Naturen har krefter
i vann og i vind
Så gå ut og se den
med åpent sinn.

Skrevet av Marit Irene Jensen


Hvordan tar du spennende høstbilder? Hva syns du om bildene?

84/365: A shadow of love!Dette vakre paret gikk jeg forbi på en tur her om dagen. Fotografering handler ofte bare om å være riktig sted til riktig tid. Det er kanskje litt sånn med kjærlighet og.


Hva er kjærlighet for deg?

 

En liten 365 oppdaterings video!

I det siste har jeg priotert andre ting enn bloggen. Det har vært deilig med en liten pause, men kamera har ikke hatt pause. Jeg har tatt masse bilder. Håper dere har glede av filmen og bildene!
video:produce

Musikken i bakgrunnen er Halleluja, spilt av Espen Lind, Askil Holm, Alejandro Fuentes og Kurt Nilsen. All heder og ære til de for den!.

Her er mine favoritter:

TIPS: Hver fredag på NRK2 kl.19, går en BRA dokumentarserie om å ta bilder. HER kan du se klippene fra Fotoskolen Singapore på nett!


Hva syns du om bildene? Hva er ditt beste fototips?

hits