november 2009

Eksamens rus i "trygge" lesesaler!

Klokken er 16.14 på UB, universitets bibloteket på Georg Sverdrups hus i Oslo. Jeg er akkurat ferdig med min første eksamen dette semester. Gud, hvor deilig det følelses. Da kjenner jeg meg hoppende glad, og får lyst til å feire. Oppgavene var ikke så vanskelig som jeg trodde, heldigvis, for så forbredt følte jeg meg ikke. For en vill følelse å være ferdig, kan virkelig ikke sammenlignes med noe. Det må bare oppleves!

Dette semester har jeg 3 eksamener. Så har to igjen. En god lunsj unner jeg meg selv, nam (den nyeste kantinen og salatbaren på Elliert Sundt hus) salat og en sjokoladekake fugde fortjener jeg virkelig nå. Etter en avslappende lunsj, tar jeg noen telefoner og fortsetter ned til UB. Neste eksamen er på mandag, og jeg må lese videre. Vanligvis leser jeg hjemme, men konsentrer meg mye bedre her på universitet.  Jeg skal lese noen bøker jeg ikke har kjøpt, som er på bibloteket. Jeg finner meg en plass etter mye leting, mange folk her i eksamenstider. Innerst i lokalet.

Å finne en plass kan være en ganske omfattende affære. Det kommer an på følelsen hos meg. Jeg går inn i rommet, ser nøye rundt meg. Ser noen ledig plasser eller folk som er på vei til å gå fra plassene sine. Tenker og føler på samme tid. Hvor vil jeg sitte. Så spotter plassen, akkurat som den er opplyst av hele rommet. Jeg ser bort på de uopplyste plassene. Nei, der kan jeg virkelig ikke sitte. Setter meg ned på plassen og smiler for meg selv.

En annen ting jeg har observert i dag er den tryggheten alle studentene har til tingene sine i lesesalen. Det er ganske mye verdi i det man har med seg, kort, jakker, datamaskiner, dyrebøker, lommebøker, ipod, mobil osv. Men ofte når de skal på toalettet, kjøpe seg noe å spise eller kanskje ta en telefon, da lar de alt stå ubevoktet igjen. Jeg tar alltid med de dyre tingene jeg har med. Stoler ikke så mye på folk, greit eg vil holde av plassen, men da lar jeg noe ubetydelig være igjen.

Håper dere har hatt en fin dag, nå må det leses videre!   

En hyllest til kunstneren Natalie Schau!


1)
shau12large
Carmine

Tidligere har jeg fått mye skryt for dette bildet i ett tidligere innlegg. En av mine favoritt kunstnere er Natalie Schau. Hun har helt unike, men veldig spesielle bilder. De er så unike at de har klistret seg fast i min hjerne hverfall. Her er noen av de fantastiske verkene:
2)
natalieshau6564646464
Nightmare

3)
 

Natalie Shau Alice_and_Cheshire_Cat_by_BlueBlack
Alice and the cheshire cat

4
4)
A nighttime before christmas

5)


6)

7)


8)


9)
509x660

9)
640x640g

10)
513x660


Hvem av bildene liker du best? Hva syns du? Hvem er din favoritt kunstner?

Mariel og Ninas nachos med kylling!

I helgen var jeg og en venninne hos mormoren hennes. Siste dagen før vi dro, lagde vi dette til henne.

Du trenger:
1 pakke nachos
400 g kyllingstrimler
halv paprika
halv purre
1 boks ananas
1 boks mais
Tacosaus
1 pk taco krydder
1 ost (vi brukte Jarlsberg)

Sett ovnen på 200 grader. Stek kyllingstrimlene i olje. Bland inn kryddermixen, hell i vann og la det koke noen minutter. Finn frem en ildfast form. Kutt alle grønnsakene opp og ta opp boksene. Smør formen inn med olje, slik at det ikke brenner fast. Legg nachos i bunnen. Dekk videre med kylling, grønnsaker og ost helt på toppen. Gjør det samme en gang til oppå det første laget.  La det steke (ca. 15 - 20 min) til osten har fått farge og sjampinjongen er stekt.

bilde 020

Jeg pleier ha rømme og guacamole. Her er det to oppskrifter;

Mild guacamole:
1 advokado
1 rømme
hvitløkspepper

Mos advokadoen med en gaffel og bland det med rømme. Smak til med hvitløkspepper. Det blir bedre smak om du lar den stå 15 minutter i kjøleskapet.

bilde 025

Eller du kan velge en mer tradisjonell guacamole:


2 modne advokado
2 båt hvitløk

1 dl hakket vårløk

2 ss grønn chili

3 ss lime- eller sitronsaft

½ ts salt

¼ ts pepper  

Dette gjør du:
1. Del avokadoene i to og ta ut kjøttet. Mos med gaffel.
2. Finhakk hvitløk, vårløk og chili, og bland dette sammen med avokado. Smak til med lime- eller sitronsaft, salt og pepper.

Du kan også kjøre alle ingrediensene til passende konsistens i en mikser. Da får du en jevnere guacamole enn hvis du bruker morter eller gaffel.

Kylling i grønn karri insprirert av god morgen Norge!

Om morgningen når jeg våkner, liker jeg å våkne til god morgen Norge i bakgrunnen. Det holder meg våken og gir meg den god starten på dagen som jeg trenger. For noen dager siden hadde Wenche besøk av 2 kokker og de lagde blant annet denne retten her. Jeg har laget den til middag idag sammen med min gode venninne Cornelia. Anbefales på det sterkeste!


Kylling i grønn karri:


bilde 062

800 g kyllingbryst eller renskåret lårkjøtt i små terninger

80 g grønn karripasta ( fra glass)

20 g peanøttolje

1,2 l kokosmelk ( 3 bokser)

1 liten boks babymais, delt i 4

160 g grønne bønner, delt i 2 cm lange staver

160 g bambusskudd i skiver eller strimler

200g sjampinjong, delt i 4

60 g galagalrot, skrapet og finhakket ( kan erstattes med fersk ingefær)

en neve sweet basil, grovhakket

3-5 ss fishsauce, smak deg fram

ev litt limejuice

Tips før du begynner:

Her er det viktig at kokosmelken har stått rolig og kjølig i hvertfall 1 døgn. Da legger fettet seg på toppen i boksen. Dette fettet skal du skumme av og frese karripastaen i.

Varm først opp oljen i en wok, fres karripasta på middels temperatur i 15 sekunder.

bilde 050

Skum av fettet på kokosmelken, tilsett fettet i woken og la dette småkoke i 2-3 min til fettet skiller seg.
Tilsett så resten av kokosmelken, kok opp og tilsett babymais.
La småkoke i 3 min, tilsett kylling og grønne bønner, kok opp og la småkoke i 3 min.
Tilsett sopp, bambusskudd og galangrot og kok i 1-2 min.
Tilslutt tilsettes sweet basil og fish sauce.
Må ikke koke etter dette!


bilde 054

Server med kokt ris.

bilde 065

Liker du thaimat? Pleier du å lage det selv? Har du en oppskrift jeg burde prøve?

Hva er egentlig selvbestemt abort og hvoran fungerer det i praksis?

I Norge har vi selvbestemt abort, hvertfall det loven sier. Det er for meg surralistisk, når holdningene politisk og i helsevesnet påvirker spesielt unge mødre indirekte eller direkte til å ta abort. Over halvparten av kvinner under 25 som blir gravide tar abort. Dette er et veldig høyt tall. 

Det virker som det er tabu å bli gravid, i ung alder og med ikke alle forhold til rette. De fleste graviditeter skjer ikke planlagt, men det betyr ikke at det ikke er riktig. Man MÅ ikke være gift, ferdig med utdannelse  og ha en god økonomisk situasjon for å få barn. Gravide HAR rettfdigheter, uansett alder og økonomisk situasjon. Selvfølgelig er det bedre å være bedre rustet, men mange unge mødre klarer seg veldig bra!   

Politisk legger de føringer for det motsatte av hva loven sier. Hvorfor skal kvinner med dårligere økonomi, få mindre støtte enn de med god økonomi? Hva er egentlig selvbestemt abort? Kan det tenkes at vi har samfunnsskapte forhold som gjør at mange kvinner i realiteten ikke kan velge å fortsette et uforutsett svangerskap? Er selvbestemt abort er noe annet enn selvbestemt fødsel?

20090530032927

Hvilken av kvinnene som beskrives nedenfor, har best forutsetning for å velge å fortsette et uplanlagt svangerskap?


1)Lene er 32 år, samboende, har to barn, fast jobb, fast bosted og rett til 400 000 i foreldrepenger.

2)Anne er 20 år. Hun har ingen barn eller jobb, men kjæreste. Hun bor på hybel og har kommet inn på lærerskolen i Oslo til høsten. Hun har rett til engangsstøtte på 35 000 kroner ved fødsel og overgangsstønad hvis hun ikke bor sammen med barnefaren.

3)Vilde er 25 og uføretrygdet på grunn av psykisk uhelse. Hun har ingen barn, ikke fast sted å bo eller fast partner.

4)Anna har fire barn, er hjemmearbeidende og bor i toroms leilighet. Mannen er uføretrygdet. Anna har rett til engangsstøtte ved fødsel.Disse fire kvinnene er oppdiktet, men situasjonene de er i, er realistiske. Av disse eksemplene er det Lene som får mest støtte og har best mulighet til å fortsette graviditeten, mener mange. Dette får oss over til disse i hvite frakker på sykehusene. Når man kommer gravid på sykehuset eller helsestatsjonen, blir man anbefalt å ha en samtale om det man valget man skal ta. Mange ungge mødre opplever i denne situasjonen at bli nesten presset til å ta abort både direkte og indirekte. Men det vil ikke si at det er riktig for alle.

ABORT ER SELVBESTEMT; VELG SELV! DU HAR RETTIGHETER SOM UNG MOR, SNAKK MED ANDRE I LIGNENDE SITUASJONER, DE SOM ER HER FOR Å HJELPE, GIR IKKE ALL INFORMASJON OM DU FAKTISKT HAR RETT TIL!!

Lue-strikke oppskrift!


Søndag ble jeg ferdig med denne lua. Har holdt på med den i noen uker. Den er stor, god og myk, akkurat som en lue skal være.


Her er oppskriften:

Design: Merethe Vandås

Garnmengde alfa:
Grå 1053: 50 gram
Svart 1099: 50 gram
Koksgrå 1088: 50 gram

Veilende pinner:
Liten rundpinne nr. 6 og 10.
Legg opp 68 masker på en pinne nr. 6 med svart. Strikk ribb 2 rett, 2 vrangt til arbeidet måler 5 cm. Skift til pinne 10 og lys grå. Fortsett å strikke ribb i striper slik: 3 omgang koks, 3 omgang grå.


Strikk til arbeidet måler 29 cm, skift til svart og strikk glattstrikk, samtidig som det felles slik:
2 rett, 2 rett sammen hele omgangen= 51 masker. 1 omgang rett. 
1 rett, 2 rett sammen hele omgangen= 34 masker. 1 omgang rett.
2 rett sammen hele omgangen= 17 masker. 1 omgang rett

Klipp av garnet, trekk tråden gjennom resten av maskene, stram til og fest tråden godt!Liker du å strikke? Hva strikker du?  

Ferske vietnamesiske våruller med fiskesausmix!

Ferske våruller:

Rispapir
Agurk
Salat
Scampi ( Du kan også bruke kylling eller svin, hvis du ikke vil ha den vegetar)
Sweet balsam eller koriander - urter

Paprika
Sjampiniong

Ris

Skjær opp grønnsakene i tynne strimler. Kok ris og kutt opp urtene. Sett på litt ekstra kokende vann til rispapiret. Det er denne du ruller ingrediensene inni. Stek scampi i pannen med litt olje.  

Ta det kokende vannet i en bolle. Ta rispapiret rundt, slik at hele blir vått. Rispapiret et stiv i pakken og blir mykt i vannet. Legg det myke rispapiret på en tallerken. Fyll med ingrediensene og rull den slik blidet under viser.

bilde 043

1. Legg først på ris og litt grønnsaker.

2. Brett sidene, helt inntil fyllet.

3. Rull en gang.

4. Legg scampien på, før du ruller siste gang.


Serveres med fiskesaus til. Pass på å ikke legge inn for mye fyll, da den ikke vil holde sammen.

bilde 048

Fiskesausmix:

1 fedd hvitløk
1 liten chili
1 ts sukker
3 ss fiskesaus
1 kvart sitron
evt. litt vann

Press hvitløk, chilli og sukker i en Morter morterre8 . Evt. skål og press med en skje, hvis du ikke har det. Når du har presset blandingen bland det ut med fiskesaus og sitron. Er det for sterk fiskesaussmak, bland det ut med vann. Tilsett sukker om det trengs.


En del av disse ingrediensene finnes ikke i vanlige butikker, men i de asiatiske butikkene.

bilde 037


Liker du vietnamesisk mat? Asiatisk mat?

Japansk yndling i mine ører!


Elsker denne sangen!  Den er opprinnelige fra Japan, skrevet av Utada Hikaru som har gitt ut 7 album. Hun er innehaver av rekorden for det albumet som har solgt mest i japansk musikkhistorie. First Love heter albumet og har solgt mer enn 10 millioner eksemplarer verden over. Hennes første album var på engelsk(siden hun er født og oppvokst i New York), med etterspørsel om hun kunne synge på japansk. Det ble en stor suksse om jeg har beskrevet over. Nyt det!
Once in a while
You are in my mind
I think about the days that we had
And i dream that these would all come back to me
If only you knew every moment in time
Nothing goes on in my heart
Just like your memories
How I want here to be with you
Once more

You will always gonna be the one
And you should know
How I wish I could have never let you go
Come into my life again
Oh, don't say no
You will always gonna be the one in my life
So true, I believe i can never find
Somebody like you
my first love

Once in awhile
Your are in my dreams
I can feel the warmth of your embrace
And I pray that it will all come back to me
If only you knew every moment in time
Nothing goes on in my heart
Just like your memories
And how I want here to be with you
Once more
yah yah yah

You will always be inside my heart
And you should know
How I wish I could have never let you go
Come into my life again
Please don't say no
Now and forever you are still the one
In my heart
So true, I believe I could never find
Somebody like you
My first love
oh oh

You will always gonna be the one
And you should know
How I wish I could have never let you go
Come into my life again
Oh, don't say no
You will always gonna be the one
So true, I believe I could never find
Now and forever


Hører du på musikk på språk du ikke forstår?

Bånn i bøtta!Noen dager er alle treige. Det føles som alt går for fort. Det er kjedelig. Man vil bare litt fri, ha det litt gøy og koble av. Men eksamenstiden er her og dagene blir ikke akkurat kortere jo nærmere det kommer!

Slapp reggae

Livet er innmari stutt
Før?u får ut finger?n kan det alt være slutt
Har du mye du sku? gjort, så må du ikke gå så fort
Trøkker?em på, så si som så

Orker ikke, gidder ikke, passer mæ?kke, raker æ?kke
vi?kke, ha?kke, må?kke, ska?kke, få?kke, bø?kke, ta?kke, tø?kke
Alle er så treige, allting går så fort
De raske er så feige. De ha?kke ti til det de har gjort

D?ække bra å være kjapp
Da må ?ru gå tilbake og ta om der det glapp
Tør?u ikke ta det litt fritt blir livet bare sort og litt hvitt
Trøkker?em på, så si som så

Orker ikke, gidder ikke ???..

Den som snubler er for kvikk
Det nøtter ikke si det bare gikk som det gikk
Hvis du slapper av og er kul, så blir det mye lenger til jul
Trøkker?em på, så si som så

Orker ikke, gidder ikke ???..

Informasjon gjør barna tryggere mot overgripelser!

For tiden er det mye snakk overgrep mot barn i sammenheng med den nystartet rettsaken mot lommemannen og vie-saken. Overgrep er virkelig noe av det verste krenklige som kan skje mot et barn. Det skader selvfølelsen og mange andre perspektiver kanskje resten av livet til offeret. Siden mange overgripere blir kjent med barna over nettet, og jeg som mange andre blogger bli være utsatt for akkurat dette her, har jeg lyst til å skrive mer om dette emne.

Internett i seg selv er ikke farlig, så lenge man klarer å følge visse regler og barna har nok kunnskapen om dette. En av vitnene i lommemannensaken skjønte dette før det var for sent og det er ett veldig godt eksempel på hvor stor forskjell informasjon kan gjøre. 

31177371112e8e1b9afe
Fotofraf: magna rún

Jeg har ikke barn selv, men jobber og studerer om/med barn. At industrialiseringen påvirker hverdagen våres og at nye teknologiske vaner kommer med de nye oppfinnelsene, er noe vi ikke kan stoppe. Internett er noe bra, det er en kunnskapsbase og barn kan utnytte seg godt av dette. Men før de setter seg ned blir aktive, bør informasjonen bli gitt. Barn skjønner, etter hva jeg tror, like godt at alt ikke er godt i denne verden. Det er viktig at de blir fortalt om gale ting.

Når jeg var liten var det kidnappere i omerådet. Jeg husker mamma og skolen fortalte oss om en eldre mann i en hvit varebil som fristet med godterier, og sa tydelig at vi ikke måtte bli med han eller bli fristet. Dette gjorde oss klar over, og mer immune mot at vi skulle bli kidnappet og det skjedde ikke flere knidnappinger i vårt området, hvert fall ikke den perioden. 

Hide & Seek by isayx3.Fotograf: isayx3 på flickr 

Barn har rett til å vite, at voksne og barn ikke skal ha noe intimkontakt av seksuell art. At ingen voksne ikke har lov til å ta på de på kroppen eller gjøre ting med de av seksuell art. Barn har rett til å vite at ikke alle man blir kjent med på nettet, ikke er den de utgir seg for å være. Barn har rett til å vite at ikke alle vil de godt! Noen enkle regler burde settes for bruk av internett, slik at vi unngår andre akkurat slike saker som dette med lommemannen og andre overgriper-saker.


1. Aldri gi personlig informasjon om deg selv som adresse, ditt fulle navn og personnummer f.eks.

2. Ikke avtal å møte en du ikke kjenner fra før.

3. Ikke vis deler av kroppen din eller ta pornografiske bilder av deg selv og send til de.

4. Opplever du noe du ikke liker, snakk med en voksen du stoler på og de vil hjelpe deg!Beskytt barna mot overgriperne, med kunnskap så de selv kan ta gode valg!

Artikkler om overgripelser:
Dette er tiltalen
Urettferdighet var grunnen til overgrepene
Eks-politimann i Norges groveste pedofilisak
Den tidligere politimannen chattet om å kidnappe barn


Har du en annen sak du brenner for? Bli med i MAD- make a difference nettverket. Får mer informasjon les her!

  

Whatcha say.. radiohits here they come!

Jeg hører ikke så ofte på radioen. Men her noen favorittene mine:

Jason Derulo - Whatcha say?Taylor Swift- Love storyLove is wicked - Brick & Lace


Donkeyboy - Sometimes
Hvilken radiohits liker du?

HOT HOT HOT OG SINGEL!

2h7dwlz

Den siste tiden har det blitt kjent at A1 gjør comback, med konserter i desember og Grand Prix i januar. Ben Adams er den hotte, etter min mening, i bandet. Han har en sjarmerende, barnslig, morsom uttrykk. Nå er det også blitt en kjentsak at han er singel. Hvor kan man møte han mon tro?!

Hvem syns du er kjekk i A1? Skal du på konseten?

Kartet av norden, hva forstiller det egentlig..!?

kartnorden

Jeg syns det blå havet ser ut som en mann med børse. Ser du hva jeg mener? Hva syn s du det ser ut som?

Christmas is comming!Mitt første juletegn er ikke kommet enda, det er denne reklamen. Jeg liker jul, det er noe ekstra koselig med det. Dette er etter min mening en reklame som virkelig klarer å illustrere det. Nå skal vi over til  det egentlig dette innlegget skal handle om, nemlig julegave ønsker!

21575371256726069787
Dette er sigma sminkekoster

ihome19green1215228603

Ihome for Ipod. Jeg liker den rosa best! Mer info her


97547

Pelspledd


36479571255505617240n400 view
Bøker ønsker jeg meg også, her er to av de!


p3npemu9bwvkaxvtyizpzd0xntg5mzy
Så til det dyre drømmevalget, nemlig et speirekleks kamera.


qmxteg 
Jeg ønsker meg ikke akkurat disse skoene, men lignende sko. Sko til fest!

669231607small

M.A.C Pro Lash Mascara (MAC-177)

2hcqqag

Kjoler

img44c3e6327b614

Smykker, ringer, øredobber og armbånd.

571543412
Strømper

ullsokker
Ullsokker


Hva ønsker du deg? Gleder du deg til jul?

My body it's not a tempel, its a....

bilde 667

Morgenstemning i living daylights...«Morgenstemning i ørkenen»

Ørene fylles med lette toner, mens jeg enda ligger langt under dyna i drømmeland. Jeg våkner forsiktig og stille opp fra drømmeverden til rommet mitt. Det ene øyelokket åpner seg, er det trygt å våkne nå! Bøkene ligger fortsatt her på gulvet. Bildene henger samme sted. Tiden hadde stått stille i natt i rommet mitt. Jeg har levd ett helt liv i drømmen, det følles slik. Mitt trøtte ansikt kikker rundt seg, klar for en ny dag.  En ny dag er kommet i livet mitt. En ny dag, nye muligheter. Været er ikke det beste, det er grått og regnfullt. Eksamens nervene ligger i ubevisstheten, jeg MÅ lese snart. Jeg MÅ bestå mine eksamner. Mine mål henger på veggen!

Mine mål:
1. Bli spesial pedagog
   - Få gode karakterer
   Aktivitet: LES
2. Ha god fom
   - Trene (ta situps og pushups hver dag) 
   - Spise sunt og ofte
   - Drikke nok vann

Så kommer jeg på det, det er akkurat det jeg skal. Lesedaten med Tora, min bestevenninne, er idag. Idag skal jeg gjøre vi gjøre vår beste innsats. 

Jeg begynner å tenke lenger. Gårskvelden med mammas bursdag (Hipp hurra)! Middag på Brasserie Blanch en 10 minutters gange fra meg. Maten var god. Gjørsen (en fisk jeg smakte for første gang) smeltet på tungen min og sausen som lignet på kjøttkakesaus passet mirakeløst godt med krabbekakene. Creme Brulè med en myk pære i midten, vanlijesmaken var en nytelse for mine smakssanser. Men til høydepunktet for kvelden min familie og Mari;
Hva gjorde du igår kveld? Hva tenker du på denne morningen?

My home view!

Til denne utsikten våknet jeg opp i 19 år, dette er fra mitt barndomshjem. Nydelig sted og nydelig utsikt.

bilde 686

bilde 679

bilde 685

bilde 683

bilde 653

bilde 651

Carpe diem!

Idag er den første dagen i resten av mitt liv. Uttrykket carpe diem, betyr grip dagen og det er akkurat det jeg skal gjøre.
Dette er hvordan jeg griper dagen min: 

1) Trene
 20080428073147

2) Studere
tumblrks3gam48kg1qza35zo1400large

3) Jobbe
sfotur5
Bildet er tatt av meg fra jobb i sommer.

4. Strikke
bilde 632

Hvordan griper du dagen din?

Hjertet dunker!

tumblrksir0yesti1qzc2ryo1400
(via mouthfullofgommy)

Hjertet banker. Vi sitter hos familien din og spiser middag. Jeg leker med barna i familen. Du smiler til meg og ser på meg med fasinerte øyne. Det føles som jeg er den eneste i verden, i din verden. Vi ler sammen alle sammen. Jeg smiler og du smiler tilbake. Jeg kjenner følesen av å bare ha lyst til å danse og hoppe av glede. Jeg er lykkelig. Fargen kunne like godt vært rosa rundt meg, det er slik det føles. Den evige lykken. 

1zqu7u0
Kilde: weheartit

Dette øyeblikket er helt fullstendig. Ingenting mangler i verden. Ikke savn, ikke hat og ingen brutte forbindelser. Vi skal legge oss, men av en eller annen grunn får vi ikke lov til å sove på samme rom. Men vi har en plan, du skal snike deg til meg. Jeg mister noe på gulvet, og bruker tid på rydde det opp. Du har gått inn på rommet ditt allerede. Før jeg aner det kommer du ut, stivpyntet med skjorte og dressbukse. Du var veldig rask og med et uttrykk, som en som gleder seg veldig til noe. Jeg blir forbauset , vi skal jo bare sove. Du gir meg stolte blikk og viser all din kjærlighet til meg. Du tar ikke på meg, men man kan tydelig se hva du tenker på. Bildene begynner å bli mer gjennomsiktige. Følelsen er der, strekt til stede. Men bildene av ditt uttrykk forsvinner sakte. Bilde at jeg er den eneste i verden din, faller sakte bort. Jeg holder på det, det hardeste jeg kan. Nesten litt desperat. Jeg elsker følelsen av å være den eneste og av å føle seg lykkelig, elsket og ikke misnt trygg. Av å være 100% lykkelig og ha ingen svarte hull noen sted. Av å ikke å late som, men faktiskt mene det. Men klokken ringer og jeg våkner uten deg i sengen. Det var bare en drøm.

affd59d7a9238f938e5816b0f59028fclarge
Kilde: http://alejka.deviantart.com/art/I-ll-tell-you-a-story-139411303

LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE, YOU NEVER KNOW WHAT YOU GET! (Fra Forrest Gump)

tumblrks6hnnyqtt1qzi59ho1500large
Kilde: http://weheartit.com/entry/923793

tumblrks9u2lpudd1qzyrwvo1500large
Kilde: http://www.tumblr.com/dashboard

31697981031a06d2cd32o40314282large
Kilde: http://weheartit.com/entry/923766

shau12large
Kilde: http://www.nonsolokawaii.com/atmofere-oniriche-natalie-shau/

scones2large
Kilde: http://hopscotchgirl.blogspot.com/

a359be65dc951bcbb33e0e0fe522d0c1dc76790cmlarge
Kilde: http://ffffound.com/image/a359be65dc951bcbb33e0e0fe522d0c1dc76790c

tumblrksc8tnfetr1qzcxafo1500large
Kilde: http://www.tumblr.com/tumblelog/annajuli/9

tumblrkscj64bmxg1qzhcr4o1500large
Kilde: http://www.tumblr.com/tumblelog/annajuli/9

tumblrkseip6kbc11qzcxafo1500large
Kilde: http://www.tumblr.com/tumblelog/annajuli/4

page0q8e91994k999c4zlarge
Kilde: http://www.coxandcox.co.uk/products/sky-lantern/in/any-excuse-for-a-party

4066186773dd3c21572elarge
Kilde: http://www.flickr.com/photos/conradical/4066186773/sizes/m/

tumblrks4rdwn36t1qa3973o1400large
Kilde:  http://startbreathing.tumblr.com/post/223941847/via-goodbyekisses

tumblrksa6utfmle1qa2929o1400large
Kilde: http://startbreathing.tumblr.com/post/226981636

Her har jeg funnet noen bilder jeg liker, linken finner du under bildet. Livet er fullt av både negative og positive overaskelser. Vi har makten til å velge hvilken sjokolade vi vil spise,men ikke alltid om vi liker de etterpå. Det søte liv er ikke alltid så søtt. Det harde liv er ikke alltid så hardt. Lev livet, prøv mange sjokolader og finner du en du liker, spis flere av den samme! 


Hva er dine inspirasjoner? Hvilken sjokolader fyller du din boks med? 
hits