Mine beste innlegg

Martinaaa blogger!

Overaskende idag kom det en telefon fra min kjære lillesøster Martina med budskapet om et ønske å blogge. Hun laget den og vi har sammen fikset designet. Syns det er så koselig at vi kan ha dette sammen og gleder meg til å følge bloggen hennes videre.

me

Litt om henne:
Martina er 16 mnd yngre enn meg (Vi altså nesten tvillinger hvis man setter det på spissen), bor i Bergen og studerer på BI tredje året. Hun er sporty(tilogmed gått på ekstremsport linja i ett år), veldig morsom og ser optimistisk på livet. Med livsmotet; det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere, nyter hun livet til fulleste med åpne øyne og fullt mot. Hennes første innlegg er et veldig morsomt bilde vi tok på mandag. Hun skriver selv at det er vår familie på det beste, men jeg vet ikke helt om jeg kan si meg enig.. Gå inn på bloggen hennes for å se det her!

Blogger noen i familien din? Kommer du til å se på Martinaaas blogg?

Mine beste blogger

 Det er en utfordring ute og går på nettet, og nå har jeg også slengt meg på den. Her er de beste blogger:

Beste temablogg - http://fashionaddict.blogg.no/
37279431251534242426

Fashionaddict er ikke en stor blogger foreløpig, men jeg har VELDIG stor tro på henne. Hun skriver om fashion, sminke og er ofte i motsetning til mange andre veldig oppdatert, dette har hun peiling på! Hun skriver bra og holder seg godt til tema. Dette er en blogg man bør lese!

Et innlegg jeg liker: 
Diamonds are a girls best friend 
Armani makeup - nå tilgjengelig i Norge!
Endelig, topshop butikker i Norge!

Beste Moteblogg - http://ceciliemaria.wordpress.com
outfit1oktober2
Cecilia Marie er helt unik til å sette sammen mote bilder fra hennes hverdag, og kombinere dette med hverdagen hennes. Hun er ganske kjent fra før, men har du ikke vært innom, går du glipp av noe!

Et innlegg jeg liker: All black and gray

Beste Babyblogg- http://linni.blogg.no
5745311254478125936
Linni har en morsom blogg. Det er ikke en typisk babyblogg, men jeg liker vrien den har. Mye bilder og hverdagsinfo fra henne og familiens liv.

Et innlegg jeg liker:  Flørting i heisen

En blogger jeg kjenner privat - http://trippel9.blogg.no/
25669661254678876721
Superhelten 999 liker å synge, legge ut moromme/oppsiktvekkende youtube filmer og skriver mye om hans arbeid, nå som han har bestått svennebrevet! GRATULERER vennen! Dette er en jornær gutt med sjarm og er lett å snakke med. Dette syns gjennom bloggen også!

Et innlegg jeg liker: Lady Gaga
 

Mest engasjerte blogger - http://irlins.blogg.no/
33899021253258591293
Irline blogger ofte, og de fleste innleggene er intressante. Hun tar opp mange dype emner og får leserne sine til å tenke videre. Dette er en blogg du bør følge!

Et innlegg jeg liker: Internett - er foreldre for strenge?

Fineste design - http://femaleconfessions.blogg.no/
kirbysheader2edited5
Den tidligere missen har en enkel, men fargerik og uttrykksfull desgin. Hun har en variert blogg om det som engasjerer henne, om kjæresten, hunden hennes, konkurranser og selger en del klær.  

Et innlegg jeg liker: Jeg skal sette meg ned foran stortinget!

Fineste header -http://majapiraja.net/
header5 
Maja er en erfaren blogger med hele 6 og halvt år blogging bak seg. Hun skriver på engelsk om hverdagen sin, tar bilder og tegner egne tegninger. Headeren hennes er veldig fin, nydelig farger og kombinasjonen mellom det sårbare ansiktuttrykket og fagene skaper en header utenom det vanlige.

Et innlegg jeg liker: Big thanks! Also: Worst post ever

En blogger som fortjener skryt - http://linerosvoll.wordpress.com
heeaader
LineRosvoll er en fryd å lese. Bloggen gir meg en glede følelse når jeg er inne, med mye vakre bilder, gode tekster og fine tegninger. Bloggen er veldig estetisk og leken! A must see blog!

Et innlegg jeg liker: Gjør dere klare..

Beste fotoblogg - http://sabbaa.se/
almablogg50928094
Sabba er en av de svenske bloggene jeg leser. Han er kun 15 år og veldig kreativ med ulike bilder og animasjoner. En blogg for de som like foto!

Et innlegg jeg liker: 50 bilder senere

Beste hverdagsblogger - http://marchi.blogg.no/
bilde 304
Mari ble jeg kjent med gjennom en konkurranse hun hadde om insirasjon da hun skulle gi meg vinnegaven. Vi er naboer, og plutselig hadde 3 timer godt ved det første møtet på nærcafen ved oss begge. Hun er en helt herlig jente og det er bloggen hennes og. Jeg har følgt bloggen hennes siden mars. Hun er dyktig til å ta bilder (365), fashion, skriver gode innlegg og og tar opp mange varierte emner, tights og sko er noen av de (Syns disse innleggene er immari morsomme og viser Mari ett nøtteskall).  

Et innlegg jeg liker: Marchi og gutta på tusenfryd

Mest kreative blogger - http://ous.blogg.no/
namnlst4kopiera
Denne gutten møtte jeg første gang på bloggcamp i sommer. Han er en veldig god fotograf, bildene er en fryd å se på og han fanger unike lys og stemninger. Han har også andre intereser som musikk, som han deler med leserne sine!

bloggcamp16

Et innlegg jeg liker: Nye bilder.

Morsomste blogg -
http://talkiewalkie.blogg.no/
d8d68039b92f197080cb1c7b5e2e5e8a
Talkiewalkie er desverre sluttet å blogge i sommer, men jeg har aldri funnet noen erstatter til hans blogg. For de som kjenner bloggen fra før vet at hvert innlegg var et høydepunkt!

Et innlegg jeg liker: Helmut Lotti


Beste skribent - http://sofsen.blogspot.com/

17
Når sofie skriver rører det, det tar deg med storm og du glemmer det sjelden. Hun kan gjøre om det kjedeligste emne til noe veldig intressant. Hun er opptatt av politikk og samfunnsproblemer. Hun setter fokus på det som er viktig. Takk for at du blogger, Sofie! Bloggnorge ville vært kjedelig uten!

Et innlegg jeg liker:
Oppskriften
Stemmen i hodet
Sofsen synger

Ærligste blogger - http://princessusanna.blogg.no  
342ec7f6d43cd3251b5449262d55b378
Susanne kjente jeg fra før, gjennom en av mine bestevenninner. Hun har Fibromyalgi og skriver åpent om sykdommen sin, kjærlighetslivet, det hun gjør og tenker på. Det er imponerende å se hvor mye hun forteller. Du er kjempe tøff Susanne!!

Et innlegg jeg liker: Min hverdag med fibromyalgi

Beste ukjente blogg - http://asperger.blogg.no
40637081254749110762
Tina Marie skriver om livet sitt med Asberger syndromet. Hun skriver rett fra levra om hvordan hennes liv er. Hun er kjempe flink til å passe på dyrene sine, bake (noen gang vurdert å bli konditor?), er vegeterianer og skriver veldig godt om resten av hverdagen sin! Takk for at du vil dele hverdagen din med oss!
 
Et innlegg jeg liker:
"If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian."
Åh!
Kake

Beste filosofi/tenkeblogg -
http://dinehistorier.blogspot.com/
394888321050df807986o
"Bloggverdenen er "velsignet" med utrolig mange begavede bloggere som gir mye av seg selv og sine ressursser. Men har akkurat du, som blogger, noen ganger tenkt "jeg skulle ønske jeg kunne tørre å fortelle min historie"? Da er du langt fra alene. Og det er det "Dine Historier" handler om. Her kan du komme med nettopp den historien du kanskje holder litt tilbake. " Skriver Sofsen og Caroline om den nye bloggkonseptet deres. Har du noe på hjertet?

Et innlegg jeg liker:
Min historie, ikke helt lik andres
Psykisk helse

Beste blogg utenom det vanlige - http://frokenmakelos.com/
heart1
"Frøkna er aspirerendeit-girl, trebarnstante og Kongonerd. Blogger om akkurat det som passer henne og blander derfor skruppelløst sine meningers mot med fashion, trivialiteter og livsbetraktninger i en eneste deilig suppe" skriver frøken Makeløs om seg selv. Dette er en morsom blogg som tar opp samfunnsproblemer og bruker mye illustrasjoner. En unik blogg som bare må sjekkes ut!

Et innlegg jeg liker:
Om Frøkna og de andre
Er Gjestad rett mann på rett sted?

Merkelig hvordan livet endrer seg

Beste gutteblogg -
http://www.siappelsin.com/
header031009
Si appelsin er blogg jeg nylig har begynt å lese. Henrik tar bilder og skriver om bilder. Gir tips. En seriøs og morsom blogg på samme tid.

Et innlegg jeg liker: Verdens første fotografi fra 1514?Liker du noen av disse bloggene? Tar du utfordringen, hvem er dine beste blogger?

Hva skjedde med den klassiske rosinbollen?

Til min store irritasjon mens jeg gikk forbi flere daglivarer idag, så jeg alle disse variasjonen i bolleinnhold. For å nevne noen var det sjokolade, daim, sjokolade med lakris, karamell, brunost, rosin og uten noen ting. Hva skjedde med den klassiske versjonen av bollene. Er det her daglivaren kjeden kjemper hardt om kundene, ved å ha det mest oppfinnsomme innholdet?

daimchocolatecandybar54133564751235840046618brunost901201varmsjokoladelarge


Hvorfor kan ikke noen ting bare være i sin klassiske form? Jeg skjønner at kioskene har en stor kamp seg i mellom om å være mest banebrytende, men burde ikke det være på et litt høyere plan. Med høyere plan sikter jeg til konsepter, nye matretter, service, reklamen, lokaliseringen og mange andre arenaer. Hvis kampen om hvem som er mest innovatør kjempes på et så lavt nivå, blir etter min mening bare for dumt! Hva blir det neste; oreokake, marsipan eller kanskje "sunne" varianter som gulerot, nøtter og frukt biter i...

Vel siden det nå er en gang sånn og jeg idag fikk en smaksprøve på en av disse bollene med de nye variantene, måtte jeg dele dette med dere! Vi fikk smaksprøve på boller med sjokolade med lakris. Siden jeg da ikke liker lakris, stilte venninnen min opp istedet.

SMAKSTEST:
bilde 400

Og bollen:

bilde 389bilde 394

Vurdering av bolle med lakrissjokolade:

Bollen og sjokoladen er god, men lakrisen trekker opplevelsen ned. Jeg får en litt medisin, litt sånn hostesaft aktig assisjon av ettersmaken. Jeg ville ikke kjøpt denne igjen!

Terningskast: 3

bilde 403
Her den ivrige fotografen og filosofen i den elskede Bjørn Borg pysjamas og de nye brillene!


Hvilken smak vil du ha i bollen? Savner du den enkle hverdagen med litt mindre valgmuligheter?

10 GOALS TO SELF-IMPROVEMENT

Nevershoutnever made a list on his blog of 10 goals to self-improvement!
Here is mine:

1100829249f8654658f
1. Be a better student.

klokken
392648335275078bb4c0
2. Always be on time.

2313972848cfd6e8d85d
3. Watch the news everyday.

3933778211733352d7f9
4. Be more confident when I to do things in front of others.

2080687958891938ca54
5. Travel to Africa, and work.

10801373469f5646a07d
6. Be stronger in my job.

3393371572f4d125ff59
7. Workout

155238368556e2ae46c7
8. Eat healthy food

2749129487ab682f1748
9. Learn how to make good food from the bottom.

324769582c8c02d1f6c
10. Find time for happenings (consert, party, dinners, coffee and so on) with friends and family.


 
What is your list? I encourge you to make your list and make a comment under here!

Stopp! Ikke mobb!


Kantinen er tom, det har allerede ringt inn. Hans står helt helt alene i det store rommet. Sekken hans ligger slengt på gulvet med alle tingene utover. Maten har falt ut av matboksen dynket i eplesaften mamma hadde kjøpt til han igår kveld. Leksen er blitt rivd i stykker,og den som han hadde jobbet så lenge med igår. Brillene ligger knust i masse små biter ved det ene spisebordet. Han står helt stille og rolig mens han ser rundt seg. Tårene renner nedover kinnet. Dette har skjedd før,  men det var alikevel ikke noe han blir vant til. Han ser ned på den revne buksen og blodet som nesten har stivnet. Det gjør vondt.

Stopp! Ikke mobb!

Dette her er kameraten min.

Ikke finn på noe tull.

Vennen min er god som gull.

Nå vil jeg bare si ifra.

    En for alle - Alle for en.

    Så nå vil jeg slå fast svart på hvitt:
Her er mobbefritt!

Helgen hadde vært så fin. Han hadde vært sammen med mamma og pappa. De hadde gjort alt det beste han viste. Egentlig skulle de på hyttetur med klassen hele helgen. Men han hadde lurt mamma på fredagen med at han holdt på å bli syk, så han skulle slippe alt dette maset. For en gangs skyld hadde hun trodd på det. Men nå var det blitt mandag igjen og han måtte på skolen. Hans gruet seg nok en gang. De guttene kunne ikke mene det de sa og faktiskt gjøre det. Han håpet det var en tom trussel.

Femte klasse er vanskelig når man er litt annerledes enn de andre. Hans er tjukk, og har briller. Han er litt sjenert og veldig sårbar. Skolen er ingenting for han. Mye av arbeidet er alt for vanskelig. Elevene ler alltid av han når han må ha presentasjoner eller blir tatt ut av klassen for å få ekstra hjelp. Han er den eneste som blir tatt ut. Avvikeren kaller de han.  

Stopp! Ikke mobb!

Dette her er kameraten min.

Ikke finn på noe tull.

Vennen min er god som gull.

Nå vil jeg bare si ifra.

    En for alle - Alle for en.

    Så nå vil jeg slå fast svart på hvitt:

Her er mobbefritt!

Denne mandagen morgen er alt som vanlig. Ettter å ha stresset til skolen på sykkelen sin, kommer han akkurat fem minutter for sent til timen. Han hater å komme for sent. Bare de guttene ikke er der idag, håper han. Han vil bare få være i fred, han trenger ikke en venn en gang. Han løper opp den første bakken inn i skolegården, og tar til venstre. Inn der er den hemmelig veien bak 4 klasse byggningen, gjennom kantinen og inn i klasserommet. Den hemmelig veien tar litt lenger tid, men da finner de han ikke, hvertfall ikke alltid. Nå er han nesten fremme til mål, bare kantinen igjen før han er fremme.  Plutselig hører han latter og guttestemmer. Hvor er Avikeren idag sier en av stemmene. Det er guttene han frykter, men det er for sent til å snu. De har allerede oppdaget han.


Stopp! Ikke mobb!

Dette her er kameraten min.

Ikke finn på noe tull.

Vennen min er god som gull.

Nå vil jeg bare si ifra.

    En for alle - Alle for en.

    Så nå vil jeg slå fast svart på hvitt:

Her er mobbefritt! Så det er her du gjemmer deg, sier den største av dem og går rundt han. Guttene lager en ring rundt han, så han ikke kan løpe noe steder. Har du gjort det vi sa du måtte, spør de. Hans kan ikke gjøre det. Hans hadde ikke penger og kunne ikke stjele av mamma og pappa for å gi det til de. Dessuten skylder han de ikke noe penger. Reglene er at om han gjør eller gir det de vil, plager de han ikke for en stund.

Lederen i gjengen går bort til han og slår han i magen 3 ganger. En annen gutt spenner ben på han, sånn at han faller ned i bakken. Slagene, sparkene og skjellsordene kommer etter hverandre. Brillene har falt av mellom slagene. Hans ser en gutt går bort til de med et onskapsfullt smil om munnen og ler en ond latter. Han ser ned på Hans, og før Hans får sagt noe, tråkker han på de.


Stopp! Ikke mobb!

Dette her er kameraten min.

Ikke finn på noe tull.

Vennen min er god som gull.

Nå vil jeg bare si ifra.

    En for alle - Alle for en.

    Så nå vil jeg slå fast svart på hvitt:

Her er mobbefritt!Dennet historien er ikke sann, men kunne like godt ha vært det. Hva mener du om mobbing?Hvordan kan vi stoppe mobbing?

Den nakne sannhet!


bilde 790

Sannheten er en pussig ting. Vi mennesker har så mange sannheter, eller for å si det på en annen måte; vi ser de sannhetene vi vil. Hva er min sannhet da. Jeg vil ha glade mennesker rundt merg og gode stabile relasjoner. Type, fred i verden. Ja, jeg vil ærlig og oppriktig det og jeg vet det ikke er mulig å få til, men jeg tror at hvis du bare kan gjøre litt forskjell for en person, da er du et skritt nærmere! 

Noen andre nakne sannheter. Jeg gråter mange ganger, jeg er redd, jeg syns det er vanskelig å binde meg til noe, fordi jeg er redd for å bli såret. Å være såret er veldig vondt, spesielt når folk skuffer. De du virkelig stolte på, forlater en eller velger noe annet enn det dere var enig i om. Kanskje bare at de viktige menneskene prioterer deg ikke like mye som du ville gjort med de. Menneskelig relasjoner er en komplisert affære. Alle har behov, ønsker og mål de vil nå. Hvordan skal man klare å tilpasse hverandre da?

Jeg savner noen ganger så inderlig mye og andre ganger bare på en koselig, rar liten måte, Jeg gruer meg til ting som er vanskelig, men må gjøres. Vanskelige avgjørelser, situasjoner, samtaler, avgjørende øyeblikk, hverdagslige situasjoner og til satse på ting (selv om det er fint mestepart av tiden). Ingenting er bare godt, alt har en annen side og. Det finnes ingen perfekte forhold, mennesker eller vennskap.

Hvorfor er det så mange krav til oss som mennesker. Vi skal ha en bra jobb, et solid forhold, barn, hus og penger. Ikke nok med det; vi skal være tålmodige, vise hensyn, si ifra, være glade, gjøre det bra på skolen. Det resten av verden ønsker av deg. Dette er feil, du skal gjøre som du vil, være egoistisk, gjøre deg selv lykkelig, være tilfreds med deg selv, ta nok tid til deg selv og ikke samfunnet. Jeg tror hvis du starter med deg selv, kan du gjøre så mye mer for andre. Hvis du er lykkelig, kan du hjelpe andre til å bli lykkelige, ikke omvendt! Hva er lykke uansett? Er det noe ukjent, er den inviduell eller felles for alle?Hvorfor streber vi etter det?

lykke1908
(Hentet fra http://www.dagbladet.no/tegneserie/lykkeland/)

Men en annen del av den nakne sannhet er at jeg er glad, jeg smiler ofte, jeg ler tilogmed. Jeg synger og danser for meg selv i blant bare fordi jeg har opplevd noe som jeg syns var morsomt og bra. Jeg klapper meg selv på skulderen når jeg har vært flink. Jeg lager god mat, så kroppen min, smaksansene kan kose seg med det og ikke minst jeg selv. Jeg utvikler mine evner videre, slik at jeg kan bli et bedre mennesker ovenfor meg selv. Jeg blir bedre kjent med meg selv, mer selvsikker. Jeg bygger levende minner, gode minner. Ikke bare på bilder, men også minner for øke selvtilitten og gode følelser. Jeg trykker meg selv ned noen ganger, kanskje av vane eller et behov jeg har for å syns synd på meg selv. Jeg tror alle mennesker gjør til en viss grad. Jeg setter mer pris på mennesker og opplevelser!

Hvor rèelle er disse behovene våres? Kan de skyves bort? Er det noen vi bare tror vi må ha fordi det er det vi er vant til de? Hvor mye skal til å for å forandre sine egne behov? De siste årene har jeg utviklet meg gangske mye; jeg er blitt sterkere og tryggere på meg selv og min personlighet. Det er sikkert en del av å bli mer voksen. Jeg har jobbet meg gjennom tøffe tider og opplevelser og kommet meg videre, kanskje noe raskere (men like gjennomført) enn når jeg var yngre. Dette kommer jeg til å fortsette med hele livet¨. Jeg er på ingen måte utlært enda. Men på samme måte er jeg fortsatt den samme, har mange av de samme redslene, ønskene, behovene og menneskene rundt meg. Jeg kanskje bare en nyere versjon av meg selv.

Noen ganger går, snakker og/eller ler jeg i søvne. Noen ganger er jeg lat og dropper å rydde etter meg. Noen ganger er jeg rebelsk, og ikke gjør ting på prinsipp bare fordi det er en annen som vil at jeg skal gjøre det. Noen ganger går jeg mot alle andres ønsker. Noen ganger gir faen. Noen ganger skriker og banner jeg. Noen ganger blir jeg så grusomt forbanna at det føles ut som hele verden kan gå i oppløsning med et stort brak. Noen ganger er jeg likegyldig til livet og mennesker. Noen ganger føler jeg, jeg ikke har noe å leve for, bare fordi jeg savner noen enkelte ting. Noen ganger syns jeg har det verst i hele verden. tilogmed noen ganger er jeg direkte ondskapsfull og har lyst til å skade andre mennesker. Noen ganger vil jeg fly bort fra alle problemer og glemme alt som er. Noen ganger ønsker jeg å starte på nytt eller leve ett annet liv.

fly4721187720434


Er jeg utenom det vanlige, tror jeg neppe. Hva er din nakne sannhet?

Inspirasjonen min!

Hva er det som inspirerer meg, spør jeg meg en fredags natt 05.32. Tankene flyr. Spørsmålet jeg spør meg nå er hva gjør meg glad. Og det vet jeg, jeg vet hva som får meg til å smile og gjør at jeg føler livet er bra akkurat som det er .


1. Menneskene

bilde 444

1.1 Familien
Jeg har en bra familie, vi er oss selv 100 % og elsker hverandre for den vi er med alle feil og mangler. Vi krangler, ja vi kan si stygge ting til hverandre, men vi er også kjærlig og plukker hverandre opp når vi trenger det. Det er mange spesielle og gode mennesker i familien min jeg elsker veldig høyt. 

TIL MAMMA, PAPPA, SØSTRENE MINE MARTE, GYDA, OG MARTINA.
        
Takk for at dere er der for meg og takk for det er akkurat dere som er min familie! Dere kan jeg og vil jeg aldri bytte ut! Dere er de beste, fordi dere er akkurat som dere er og det er det jeg elsker dere for! <3   


vennekveld12
1.2 Venner
Venner velger vi selv, vi møter de tilfeldig, men noe spesielt med de gjør at vi ønsker å ha de i livene våres. Det siste året har jeg åpnet kontaktnettet mitt og ikke bare fått bekjente men mange venner. Å ha en god samtale, le, kunne være seg selv ovenfor de, si hva enn du vil uten å bli dømt for det og vite at dere er glad i meg gjør livet verdt å leve for meg!

Jeg liker å være en venn og, en som hjelper vennen å reise seg på mørke tider med å være der. Hva hadde livet vært uten venner, ingenting spør du meg. Det er de du deler opplevelsene med, det er de som forblir når andre ting ikke holder. Det de som holder ut alle forandringer man gjør!
  

32538316678100557530100522241947415952n

Og her er en takk til noen spesielt gode venner jeg har;

Tora og Cornelia; Vi har kjent hverandre lenge. Dere er som familie for meg, noen jeg ikke kan leve uten. Uansett når vi møtes eller hvor lenge det går imellom hver gang, er det som det har gått ekstrem kort tid! Jeg er ubeskrivelig glad i dere!

 Nina og Maria; Samboerne mine, jentene som deler alt med hverandre; sorger, gleder og moro. Vi kan snakke om alt og når som helst. Vi kjenner hverandre godt etter å bodd sammen. Vi deler hverandres verden og har nå fått en stor vennekrets sammen, takk for alt og jeg gleder meg masse til fortsettelsen!

Navid, Roar og Raza; Gode venner av det andre kjønn er også viktig å ha. Takk for at vi kan snakke om alt, alle råd dere gir meg og alt det morsomme vi finner på! Dere er jordnære mennesker som jeg setter stor pris på å ha som venner!

Ingunn; Min gode kollega og venninne. Vi har jobbet sammen lenge og har gjort mye sammen. Mye latter og noen tårer har vi delt også. Du er en jeg virkelig kan stole på og jeg har blitt utrolig glad i deg! Gleder meg til ett nytt år nå, som vi kan tilbringe masse tid sammen!

2. Barna
614x344eposttilbarnatcm4833010

2.1 Jobben og studiene

Endelig har jeg funnet drømmejobben, og det jeg vil drive med. Det gjør at jeg vil være et bedre menneske, det gir meg glede hver dag! Og se de barna smile og bli flinkere, er bare en fryd i seg selv. Det er greit med penger og være rik, det trengs for kunne leve, men denne gleden gir meg meg livsmot og tro på at jeg kan bli bedre!


3. Kjærligheten
syden

Det finnes mange typer kjærligheter, ja alt det jeg har allerede har snakket om er former for kjærlighet. Men nå skal jeg skrive om en annen type kjærlighet, nemlig kjærligheten mellom mann og kvinne.
 
Den sterke kraften trekker seg inn i alle deler av kroppen. Kun av den spesielle, den ene som du føler det slik for, en følelse av en ustopplig glede. Man har lyst til å skrike, høyt og så alle kan høre det. Du er elsket. du er virkelig bra som du er. Han ser på deg, dypt inn i øynene, ingenting kan gjøre at føler deg bedre. Han holder rundt deg, løfter deg opp i været. Huden hans mot din hud gir en god, varm følelse og du har bare lyst til å bli der, bli der for alltid. Ikke gå ut av rommet, bare stå der tett inntill han!

4. Opplevelser
sardiniawideweb430x326

Det spiller ingen rolle hvor man er, men en ny opplevelse, ett nytt sted, en erfaring rikere. Uansett været; sol, regn, snø, varme, kulde, ski, bading, ferie, tur, fest, moro, avslappning, trening, drømming, bøker, bil, båt, og fly. Reiser hvor enn de går, til Frogneparken, syden eller fjellet. Det gir spenning, giv etter å gjøre noe. Nyte tiden som er. Reising er livet! Har man en reise man skal på, gleder men seg, det gjør hvertfall jeg. Da kan man holde ut i en kanskje litt kjedelig hverdag til tider, for snart skal man et annet sted, et sted man ikke har vært før eller et sted man liker å dra! 

5. God mat
frukt
appelsinfyltkyllinglarge
frys21
troisgrosfiskerett1288300b
vinsomtarkakalarge
sjokolade737231

6. En stille stund
lesingbkerbokkv502954p

kksikonfilm

musikkhoyre


Dette innlegget er inspirert av Marchi og hvis jeg vinner vil jeg gjerne ha smykke! Takk for at du fikk meg til å tenke over hva livet gjør det verdt å leve for meg!


Hva inspirerer deg? Lyst til å være med på konurransen du og?

Oppskriften på et lykkelig forhold

smiltildigMediene skriver om hvordan vi kan få forhold til å fungere. For meg virker det litt bisarr, om det du kaller kjæresten eller om hvordan du smiler på bilder som barn, kan ha noe å gjøre med om det fortsetter eller ikke. 

Selvfølgelig er ikke det avgjørende for om forholdet fungerer ikke. Men i alle disse rådene ligger det noe i. Smil, forbinder jeg med positiv holdninger, og kanskje det er slik at postive mennesker har bedre forhold/ekteskap. Hva du kaller kjæresten din, handler kanskje litt om hvordan du ser på kjæresten din. Jeg husker jg leste en gang, at hva du kaller kjæresten din, blir han/hun. Så det vil si at hvis jeg kaller en feit kjæreste tynn, så burde han alså bli det. :)

Jeg tror at et forholds fremtid har mye med hvordan man ser på livet og ha de samkjøre de samme drømmene. La oss si et par hvor den ene drømmer om å bo på landet, med mann og barn, mens partneren ønsker å reise hele verden rundt. Dette paret kan klare seg om de samkjører litt, kanskje litt av begge deler, men da vil ingen av de få viljen sin 100% , og vil de være fornøyd med det?

En av de viktigste prinsippene i et forhold etter min mening er KOMMUNIKASJON. Klarer man å kommunisere, finner man ut av det man vil finne ut av.

Hva tenker du om forhold? Finnes det et oppskrift man kan følge? Jeg vil gjerne vite deres meninger om emne!

forelsket20par

Reiseskildring

Verden står stille. Ikke misforstå det er mennesker der, men inni henne. Den eldre mannen nærmest til høyre har kjøpt te og boller. Kona sitter ved siden av, hun ser brydd og sliten ut. Hun drukket opp all teen, mens mannen tar det ekstra med ro. Det skal nytes, ser det ut som. En annen mann,  litt yngre, reiser seg stille opp, og går med vognen sin. Borte på bare noen sekunder. Ingen andre har lagt merke til det. Plutselig en del av massen igjen. Noen leser intensivt, en annen sover i en ubehaglig sittende stilling. Mannen med teen og bollene er enda ikke ferdig, en bit igjen nå. Han puster rolig og tar den siste biten sakte inn i munnen. Nå er han ferdig med det, ser han litt urolig rundt seg. Kona hans har sovnet nå. Bak dette gamle ekteparet, ganske langt bak, sitter det to damer. De ser ut som to venninner. Den ene sier noe, og den andre responderer ved å smile eller le. Slik sitter de en stund. De kan være søstre også, begge har mørke blondt hår. Men alikevel er de ikke så like, to helt forskjellige typer. Nå er mannen ferdig med teen sin, Han har begynt å rote nedi sekken sin. Akkurat som han leter etter noe. Han ser nøye i alle lommene, en etter en. Sunair står det på sekken.

En ny yngre, mørkhåret mann kommer til stedet. Han omstreifer rundt. Det ser ut som han er alene. En dame går rundt i området nesten, men bare nesten like ved. Det ser ut som hun og leter etter et sted å sitte. Øynene deres møtes. Han sier noe , henne hører ikke hva , til den omstreifende damen. Den eldre mannen har funnet frem et kamera fra sekken sin. Han reiser seg bestemt og raskt opp. Så går han bort til vinduet lengst borte i lokalet og ser på alle flyene på rekke og rad. Det går litt tid. Henne får en sliten følelse over seg. Mennenskene rundt er rolige. Ingen merker det. Den gamle mannen har kommet tilbake på plassen og tatt opp en bok om Cuba. Kanskje de skal reise dit. Kona våkner, men sovner raskt igjen. Det er utrolig stille i lokalet, lenge. Plutselig er det noe bak henne som lavt, nesten hvisker på fransk. Hører man på stillheten, er det nesten ikke til å unngå. På tven litt til venstre danser de på skøyter. Det er vært mange forskjellig på, men nå er det kun en mann alene. Han faller ikke. Lyden på tven er av. Ingen andre følger med på tven.  

En robust, litt større mann til venstre med markert, trykke briller ser på mobilen sin. Ingen vet hva han gjør, men han er dypt dypt konsentrert. En annen langt bak henne slår med pinner, det høres hvertfall sånn ut. Det bråker en del, men plutselig, bare 10 sekunder etter blir det stille. Man kan høre pusten igjen. Den overvelmende følelsen synker over henne fortsatt. Den gamle mannen leser i boka om Cuba fortsatt, kona ser stille og litt forvirret ut på samme tid. Venninnene er borte. Hva som skjedde med de, er det ingen som vet. Det samme den omstreifende damen og mannen. Man undrer seg om de kjente hverandre eller bare to fremmede som holder på å bli kjent. Vi vet ikke, vi kan bare undre. Ingen legger merke til hverandre, er bare dypt konsentrert om seg og sitt indre.

Den ultimate mann finnes han?

mrx


I denne artikkelen forteller de om typene du ikke bør treffe igjen. Alle mennesker har feil, og det er sånn det skal være. Hadde vi ikke hatt feil, ville vi ikke vært mennesker og TENK så kjedelig det vill vært!!

Man velger hvilken feil man kan leve med, og mange kan være den rette for deg. De ulike mennene representerer bare ulike liv, og det er opp til oss hvilket liv vi vil leve. Det viktigste er å være ærlig mot seg selv, og leve etter sine ønsker. Det er ikke alltid lett, vi mennesker ignorer lett våre egne faresignaler.

I Norge tar vi forhold alt for lett, Det er en mentalitet for at man ikke må jobbe med de. Hadde man tatt forholdet like seriøst som jobben, ville vi ikke hatt så mye skillsmisser. Og i svake perioder må man huske hvorfor man ble intressert i personen først.

Andre kulturer er mye flinkere enn oss nordmenn generelt til å gjøre dette. Har de giftet seg, er det for livet. Her virker det noen ganger som om man gifter seg alt for fort og gjør en "feil", kan man jo alltids skille seg. Det er ikke noe problem, på en måte! Selvfølgelig når man sier ja, vil man, men i Norge er det 50% som blir skilt.

Hva tenker dere om forhold? Tar vi i Norge for lett på det? Hvorfor gjør vi det evt.? Hvordan er din drømmemann? Og hvilken faktorer er viktigst for å få forholdet til å fungere? Jeg vil gjerne vite hva dere tenker! :)
http://www.Alexandrasworld.blogg.no/ on Facebook
hits