Måneds blogger!

Savn!

Isted spurte om en venninne om en oppskrift fra bloggen, og når jeg kom inn da merket jeg savner bloggen skikkelig!! Så nå skriver jeg et innlegg i kjærlighetens navn til min kjære blogg og ikke minst alle dere lesere som deler noe med innholdet på bloggen med meg! 

 

Tumblr_mdlz0yamxo1ris9x1o1_400_large

 

Det å kunne dele

tanker

erfaringer

interesser

tips

oppskrifter

med andre som bryr seg

om akkurat det samme

 

er en glede 

for hjerte

og det intellektuelle.

 

Leseglede,

fellesskap

på et annet nivå.

 

Takk for din interesse!

Passion for baking!

Jeg har funnet den ultimate bloggen for baking. Bildene , oppskriftene og hele bloggeren bak er helt unik. Denne må virkelig sjekkes ut! http://www.passionforbaking.com/


Her er noen bilder fra det som Manuela har lagt ut:


http://www.passionforbaking.com/wp-content/uploads/2010/05/DSC_00235.jpg
Baguetter med nutella

http://www.passionforbaking.com/wp-content/uploads/2010/05/DSC_0004-2.jpg
Hjemmelaget bounty

http://www.passionforbaking.com/wp-content/uploads/2010/05/DSC_00412.jpg
Svart og hvit kake med inspirerende ord.

http://www.passionforbaking.com/wp-content/uploads/2010/05/DSC_00213.jpg
Muffins med bringebærtopping.

http://www.passionforbaking.com/wp-content/uploads/2010/05/DSC_00262.jpg
Sjokolademousse kake.

 

Vanilijepai med frukt.

Eplekaken med hjemmelaget vaniljekrem.


Har dere noen blogganbefalinger?

Anmeldelse av Femelle!

Som alle andre bloggere, leser jeg også en del blogger. Idag kom jeg over et velskrevet innlegg på det første nettmagasinet skrevet av gode bloggere, som jeg virkelig syns er verdt dere tar en kikk på. Konseptet, den ærlige bloggeren Reidun Beate, har startet er unikt og genialt!! Det er lett å få oversikt over gode blogger, og det meste som de skriver om er VELDIG intressant!

annonse


Her er et innlegg jeg har likt spesielt godt:


Få han til å savne deg!


Så du føler at din kjære ikke savner deg nok? Du fortsetter å føle at han ikke bryr seg nok om deg, og prøver med tegn å vise akkurat hvor mye du elsker han hele tiden? Du kaster deg selv over han, men han tar seg ikke en gang tid til å ringe eller sende en tekstmelding til deg. For en gangs skyld skulle du ønske han savnet deg og fortalte deg akkurat det. Ikke sant?


Vel, for å få han til å savne deg må du først og fremst gi han muligheten til å gjøre det. Hvis du konstant ringer han eller kveler han med tekstmeldinger, så er det absolutt ingen sjanse for at han kommer til å savne deg eller lengte etter deg.

Den viktigste testen er å være tålmodig og holde seg rolig. Gi han tiden han trenger for å føle savnet etter deg. Dette kan også være en flott måte å teste grensene deres. Du kan faktisk finne ut hvor dypt forholdet deres egentlig er. Det er garantert verdt risikoen. Men det viktigste er så absolutt å la han være i fred og unngå å ringe bare fordi ?du føler for det?. La nå mannen få puste.


La han føle den kjærligheten du ønsker han skal ha for deg. Ring ham når det er på grunn av noe viktig, ikke når du bare har kjøpt en ny neglelakk.


Ikke prøv å kontrollere han. Slutt med det umiddelbart! Vær deg selv og elsk deg selv for den du er! Gjør ting som får deg til å tenke på noe annet enn kjæresten din. La han få vite at du faktisk har et liv.

Vis interesse for deg selv og respekter deg selv. Aldri prøv å vinne han over med gaver. Man får aldri ekte kjærlighet ut av gaver. Hvis de gjør det, så er det midlertidig eller kun materialistisk. To voksne mennesker kan elske seg selv for den de er og være lykkelig sammen, men de kan ha det gøy fra hverandre i blant også. Det er bare når folk er borte fra hverandre at savnet kan komme snikende inn i hjertet.Hvis du har lyst på et forhold som er så sterkt at han savner deg til og med når du står rett fremfor han, så start med å elske deg selv!

Sov lenge og behagelig. Ta vare på deg selv hundre prosent ? fra topp til tå. Bestill deg time på et herlig spa og ta manikyr. Bruk fine og behagelige klær. Utseendet ditt er det første som kan gi deg sterkere selvtillitt, og det vil synes i øynene dine. Glem for all del ikke å smile! Unngå å synke inn i depressive følelser. Tenk, føl og vær glad!

Når du ser han på andre siden av veien, ikke løp imot han. Spaser bort til han, si hei og gå videre. Ikke begynn å fortelle historier kun for å dryge ut samtalen med han.


Fortell han at du har noe viktig og gjøre og gjør det. Nøkkelen til å vinne enhver gutt er og først elske seg selv. Gi deg selv oppmerksomheten du trenger. Nyt å være den du er og aldri la planene dine bli andreprioritet. Ditt liv og dine følelser skal komme først. Sørg for å ha et godt liv og du vil ende opp med en fantastisk mann som ønsker å dele det med deg (og som definitivt vil savne deg).


Websiden: http://femelle.no/

Hva syns du om siden?

Jeg har fått en award!


Susanne ga meg denne awarden mens jeg har vært litt borte fra bloggverden en stund.Det motiverer for videre blogging. Så tusen takk for det!

Kreativ blogger!Her er reglene: 1. Kopier awarden til bloggen din
2. Link til personen som gav deg den
3. Fortell 7 interessante ting om deg selv
4. Velg 7 andre bloggere som du vil sende den videre til
5. Link til deres blogger
6. Legg igjen en kommentar i bloggene til de du sender videre til slik at de får vite om denne awarden

7 interessante ting om deg selv:
1. Jeg liker å gå på konserter, den sist jeg var på var A1.
2. Jeg har av og på perioder når det kommer til festing, Akkurat nå begynner jeg å roe meg ned litt igjen.
3. Jeg har fått to venner gjennom bloggverden, Hun ene er naboen min og bare super herlig!
4.Jeg liker å lage matretter fra deler verden jeg selv ikke kommer fra.
5. er friluftsmenneske av dimensjoner, selv i snøstorm.

6. Jeg er en av de få (tør jeg å påstå ) som fakiskt liker å sitte på lesesalen en hel dag
7.  Som tror man når langt med et smil og et tenkende hode.7 andre bloggere som du vil sende den videre til:
http://trippel9.blogg.no/
http://ronjagujord.blogg.no/
http://marchi.blogg.no/
http://fashionaddict.blogg.no/
http://femaleconfessions.blogg.no/
http://glacier.blogg.no/
http://ceciliemaria.wordpress.com/

Inviduell retro design på de grønnes side!

Ingrid er en stor inspirasjon til meg og hun bør ALLE sjekke ut! Produktene er rene kunstverk.

Bildene viser det best selv:

36876051256237482588

Sminkepunger

36876021255475599318

Store øredobber til salgs på Etsy, Pris 125kr.

36876091255295706764

3 søte små punger

36876021255476776623

Ponnybrosjer 80kr på Pryd


36876051253184359577
Lommebøker fra '94

36876091253736934336
Foret lommebøker

36876091252445579357
Nøkkelring, finnes også med apekatter på!

368760101251382680021
Tilogmed en egen svensk kolleksjon av lommebøkene!

Lyst til å kjøpe noen av disse tingene?

Eventyret om Ronja, en ung cirkusdirektørs liv!

33129381251735261044

Det var en gang en tøff, sjarmerende og humoristisk 19 år gammel jente som jobbet på et cirkus. Hun hadde mange dype tanker og var veldig god til å skrive. Hun fulgte med på hva som skjedde i verden og hadde troen på kjærligheten.

33129391252610540685

Men det var ikke bare kjærligheten hun hadde troen på, dyrene rettigheter var også en viktig del av henne og hennes cirkusliv. Hun hadde mange interesser, ogett spennende yrke. Det er ikke mange som er 19 år og allerede sikusdirektør.!!

33129391252835633004

Med en så høy stilling så tidlig i livet, sier det seg selv at denne jenta hadde både selvinnsikt og en sarkastisk humor om både sine bra og dårlig sider. Hun beskriver det best selv:

"Når det gjelder spesielle personlighetstrekk så liker jeg å anse meg selv om en smule underholdende med en ganske litt for sær humor som få personer fatter. Jeg er forferdelig klumsete og klarer alltids å slå meg på ett eller annet vis. Jeg er livredd påter og andre ekle insekter i tillegg til at jeg hater firkantede biler. Nå skal det legges til at jeg eier en liten søt grønn Ford Escort som er på grensen til å bli definert som firkantet men det overser vi. Jeg er veldig veldig veldig sær, noe som er grunnen til at jeg først i en alder av 19 har funnet det jeg tørr å definere som drømmetypen. Tidligere har jeg gravd etter feil ved den utvalgte, mens nå har jeg faktisk blitt så stor at jeg overser alle feil jeg kommer over. Jeg er veldig glad i å smile og mange irriterer seg over mitt konstante gode humør, mens de som kjenner meg veldig godt kjenner også til mitt eksploderende temperement." sier hun blant annet om seg selv.
 

Les denne bloggen om du er samfunnsengasjert, reflektert og fortsatt har barnet i deg, den vil garantert underholde deg!!

Dette er noen av mine favoritt innlegg på bloggen hennes:
Hva om jeg er død og dette er himmelen?
Ned på kne neste?
Hvem er jeg egentlig?
Er det rart barn er overvektige?
Livet mitt er perfekt

33129341252503361275


Hva er din favoritt blogg? Pleier du å lese denne bloggen?

Måndens blogger i September!

http://marialucia.blogg.no/

2925791231279188620

+ Miss September er en god venninne av meg. Hun skriver godt og om intressante emner, som gjør bloggen hennes verdt å lese. Hun har mye kunnskap om musikk, filmer, reising  og reflekterer over livets mysterier. Alt dette gjenspeiler seg i bloggen hennes, den får meg til å tenke på mitt liv og mine valg.

+Designet er enkelt og fargerikt. Liker at hun kombinerer svart/hvit bilde med rød bakgrunn. Det gir et sterkt uttrykk. Her passer det godt med uttrykket; det enkle er ofte det beste!

- Det eneste minuset må være at hun ikke blogger så ofte. Hun har hatt bloggen en stund, men det er ikke så mange innlegg foreløpig. Kanskje hvis DU leser bloggen hennes også, kommer det flere!

Her er en av hennes musikk anbefalinger;
Anbefaler denne bloggen på det sterkeste!


Har du noen kandidater til neste måneds blogger?

Bloggvurdering!

Bloggen min er blitt anbefalt av Marthe Klausen og her er hennes blogg! Hun er en variert blogger, med mye intressant å lese om. Hun går litt i dybden i ting, noe som gjør det ekstra spennende å lese bloggen hennes!  Hun kan også gi vurderinger av bloggen din, hvis du ønsker det! Tusen takk for fin vurdering!

4287291246980778443
Bildet er hentet fra hennes profil på blogg.no.

Hun skriver:


Alexandra`s lille verden:)

Førsteinntrykk:
Førsteinntrykket jeg fikk av denne bloggen var veldig bra, hun har mange kategorier (noe som er mye bedre enn og bare ha den ene kategori blogg, som jeg hater) og skriver kort og greit om seg selv under profilbilde.
Hun har bloggen siden 16. mars og skriver veldig bra synes jeg.
Førsteinntrykkskarakter: 5/6

Skriving:
Du skriver bra og åpent. SÅ si ingen skrivefeil og oppdaterer/skriver sånn passe ofte.
Og du skriver ofte på en ærlig og samtidlig morsom måte, det liker jeg.
MÅ bare anbefale 3 av hennes innlegg her:
http://alexandrasworld.blogg.no/1238049338_drmmemannen_finnes_ha.html
http://alexandrasworld.blogg.no/1242338212_the_only_thing_thats_.html
http://alexandrasworld.blogg.no/1238145732_27mar2009.html
Skrive karakter: 5

Design:
Jeg ser at du akkurat har fått nytt design, og det er veldig fint. Mye bedre enn det gamle, men jeg må jo si at det gamle var jo også bra da, den gamle hadde du fått en 4-er på. Nå får du 5+
Designkarakter: 5+

OG ALT-I-ALT:
Du har en bra blogg og jeg liker veldig godt måten du skriver på, 
og jeg liker veldig godt matoppskriftene dine.
Og du legger også ut mye bra musikk, du har god musikksmak.
Det var det jeg hadde og si om denne unike og fantastiske bloggen, og din alt-i-alt karakter blir en meget sterk 5 +

alexandra
MK - vil du ha din blogg anbefalt? gi et lite pip og jeg skal se om bloggen din er god nok kvalifisert for mine krav til å anbefale en blogg.. :)

MK

Her er Niclas!

Måndens blogger i Mai!

Denne månden skal jeg trekke frem en liten annen type blogg en sist!

39461421241986779030n600

Maria Moe har en annerledes blogg enn mange andre. Hun har en stor interesse for bilder, sjeldnere og mer spesielle bilder.  Måten hun bruker disse bildene på liker jeg. De er fra ulike vinkler og teksten hun kombinerer de med setter hun sammen til en morsom, men alikevel riktig kombinasjon!

Noen ganger lager hun innlegg om dagen sin, kule photoshoots, litt ukjente (men kule!) sanger mm og hun er immari flink til å lage headere. Hun skal lage en header til meg snart, så da kan dere se resultatet! Gleder meg til det!

Er så glad for at det er flere bloggere hele tiden! Blogging er bra altså!!Keep up the good work people!!

Måndens blogger: Talkie Walkie


Simen blogger både på http://talkiewalkie.blogg.no/ og http://teamdream.no/

Ingen kan vel introdusere han bedre enn seg selv, så her er Simen alle sammen:Han leder også den nettbaserte ungkarskvinnen på http://www.sofsen.com/.

http://www.Alexandrasworld.blogg.no/ on Facebook
hits