Slottsfjell

Slottsfjells godbiter!

Nå er overnatting og festivalpass klart. Merker sommerfulger godt i magen nå. Masse bra som skal spille.  Min glede for konserter og festival, har økt de siste årene. Ingenting kan måle seg med den gode følelsen man får når man hører på bra musikk, med gode venner og solen skinner på deg. Har du ikke opplevd det en festival, anbefaler jeg deg det på det sterkeste!! Vi kombinenrer det med å soling, bading, grilling og annen sommerkos, så tar vi festen på kvelden!

Dette er hva jeg gleder meg MEST til:

Sandra Kolstad:Selv beskriver hun musikken slik.
- Eksperimentell pop. Skeivt og søtt og syrlig og sanselig om hverandre. Jeg har bakgrunn som klassisk pianist og henter nok mer eller mindre ubevisst mye inspirasjon derfra. Samtidig har jeg alltid vært fascinert av og glad i samtidsmusikk og såkalt støy, og jeg henter nok stadig mer derfra. Og selvfølgelig smelter jeg ved lyden av den smidigste popmusikk, innrømmer Kolstad (hentet fra Slottsfjell festivalens sine egen hjemmesider.)


Kommer flere godbiter etterhvert, men siden jeg har hjemmeeksamen er dette foreløpig nedpriotert! Da blir dette innelegge oppdatert.

Kleskode:
Slik jeg ser det er det ingen kleskode på festival. Det skal være praktiskt og behagelig å ha på seg, når timene fort ka løpe fra oss og sitteplassene er få. Regn og gjørme kan også lett forekomme kan også slagstøvler, regntøy og et sitteunderlag være nyttig. Mine er erfaringer er at det er greit å ha på seg ting du ikke er redd for å å skitne!

Hva gleder du deg til i sommer? Hva er festival for deg?

MEW på slottsfjellfestivalen i sommer!!

Den siste tiden har jeg fått opp øynene for denne danske gruppen. De skal spille på Slottsfjell (og dit skal jeg!!) i sommer og gjett om jeg gleder meg som en liten unge! *Har også hørt at de trollbinder publikum på konserter. Det eneste jeg lurer på nå, er om dette slår alle de fantastiske opplevelsene på Hove ifjor!

Litt info om Mew:
Mew er et dansk indieband som består av Jonas Bjerre, Bo Madsen og Silas Utke Graae Jørgensen. Bassisten,Johan Wohlert, sluttet i Mew sommeren 2006. Bandet oppsto i Hellrup like i utkanten av København. Blant de største hitene er «Am I Wry? No», «Comforting Sounds», «Special» og «The Zookeeper's Boy». Mews siste CD ble sluppet i Skandinavia 17. august 2009, og bærer den episke tittelen: No More Stories / Are Told Today / I'm Sorry / They Washed Away // No More Stories / The World Is Grey / I'm Tired / Let's Wash Away.
Hvilken musikk hører du på om dagen? Skal du på festival i sommer?
http://www.Alexandrasworld.blogg.no/ on Facebook
hits